Tastatur på bærbar

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  pusterfruen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
Birgit Jørgensen
Medlem

Jeg har en bærbar hvor tastaturet ikke virker. Hvordan får jeg det til at virke igen.

(Tror måske min kat har vandret hen over det i et ubemærket øjeblik) Det har virket upåklageligt indtil nu.


pusterfruen
Medlem

    Hej Lotto.

    Tak for din besvarelse og dine gode råd. Der er ingen knapper der sidder fast ej heller nogen skader på musen og musen på den bærbare virker godt nok også den jeg har sat til et usb stik.

    Hilsen Pusterfruen


    Tips3
    Medlem

                 Super godt, du kan jo bruge din computer fejlfri i usb stik.

       

      Du kan jo nu arbejde efter at finde fejlen, så du indkredser om din computer er skadet i softhver ( programmer og driver ) eller om det er en fysisk skade i tastetur feks defekt elektronik således at tasteturet har mistet forbindelsen til resten af computeren.

      Prøv at klikke på systemoplysning under systemværktøjer, og ja du klikker på komponenter og til sidst klikker du på enheder med problemer, og så bliver det jo spændende om du kan se hvad at computeren måske skriver, hvis at den har registreret et problem.

       

      Nr 2 mulighed er jo at du finder frem til enhedshåndtering og klikker på mus og tastetur for at lede efter en fejl måske at den skriver noget om at der er noget galt med driver og så må du jo feks prøve om den vil opdaterer eller reparerer.

       

      3 mulighed er at hvis at du finder udaf at det er en softhver fejl, ja så kan du jo prøve at lave en systemgendannelse til før at problemet opstår.

       

      Men først skal du jo gøre en indsats for at find om det er isenkram der har fejlen, eller om det er programmerne ( driver ) ???????????????

       


      Tips3
      Medlem

        Har du opgivet og få den computer til at fungerer ????????????????????????

         

         

        Hej Lotto. Nej jeg har endnu ikke opgivet men har ikke haft tid til at prøve dit sidste forslag endnu. det skal nok blive afprøvet.

         

        Hvis tastaturet på en bærbar er holdt op med at virke, er der én løsning:

        Få det skiftet hos forhandleren.

        Det er ikke en specielt vanskelig operation, men man skal nok regne med at betale nogle hundrede kroner for tastaturet og et tilsvarende beløb for arbejdet. Medmindre naturligvis computeren stadig er under garanti.

        Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.