touch-pad til/fra?

Løst
Dette emne indeholder 6 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
j¿pe608288
Abonnent

I Komputer har jeg læst, hvorledes man kan deaktivere touchpad, men kan ikke huske HVOR. Jeg vil gerne aktivere touchpad igen – HVAD GØR JEG?? Jeg bruger Windows 7.

Tao
Tao
Supporter

    Det er typisk en tastegenvej. Du kan trykke på fn-knappen (til venstre for mellemrum) og samtidigt en af F-knapperne. Kig efter hvilket ikon der er på knappen.

    Det er desværre ikke ens på alle computere, så knappen varierer. Men man kan typisk tyde det ud fra de små billeder på knapperne.

    Hvis du har en computer fra HP sidder deaktiveringsknappen lige over touch-padden eller med et dobbeltklik på øverste venstre hjørne af pladen.


    j¿pe608288
    Abonnent

      Nu har jeg kigget i manualen til min Asus E5920 og det blev jeg ikke klogere af. Jeg har også ledt i mine gamle Komputer for Alle blade, hvor jeg i et “Spørg os” indlæg læste, hvorledes man deaktiverer pegepladen – men nu kan jeg desværre ikke finde den igen. Har I på redaktionen mulighed for at foretage en elektronisk søgning med henblik på at finde den pågældende artikel?

      Med venlig hilsen og foreløbig tak.

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej igen,

        Det er i Windows 7 ikke muligt at slå touchpad’en fra medmindre man fjerner en driver eller installere tredjepartsprogrammer. Og det kan jeg ikke forestille mig vi har vejledt til at gøre, når alle bærbare computere har en fysisk knap til formålet.

        Led F-knapperne igennem (den øverste række af taster på dit tastatur) igennem for at symbol der ligner det slå touchpad’en fra eller til. Du skal være opmærksom på at du måske skal holde en anden knap ned samtidigt (denne vil typisk hedde ‘fin’ og ligge til venstre for mellemrum og til højre for CTRL).


        j¿pe608288
        Abonnent

          Hej Tao.

          Tak for din tålmodighed. Nu har jeg fundet knappen, som sammen med Fn knappen viser en pop up med “touchpad enable” MEN kun musen virker!

          Tao
          Tao
          Supporter

            Prøv at genstarte din pc efter det og se om ikke det virker nu. Ellers er det måske en driver der mangler til din touchpad. Tryk på startknappen og skriv Enhedshåndtering og åbn denne. Udvid punktet Mus og andre pegeredskaber. Højreklik på din touchpad og vælg Opdater driversoftware. Følg vejledningen på skærmen.


            j¿pe608288
            Abonnent

              “Windows har konstateret, at driversoftwaren til enheden er opdateret”

              “ELAN PS/2 Port Smart-Pad”

              Det er det svar, jeg får. Jeg bliver vist nødt til at gøre endnu et forsøg på at finde det pågældende svar i et af mine gamle blade for at se, hvor det var jeg gik ind og foretog ændringer efter det pågældende svar???

              Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.