Touchfunktion

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år siden.
Oprettet af
PhilipMK
Medlem

Hej alle,

Jeg skrev et tip vedr. Splashtop, hvor man fra sin iPad kan styre sin PC. Det er også enkelt nok, men hver gang man skal åbne et program kræves der bare lige 2 klik osv. (det er jo nemmere med musen). Hvordan er det nu lige man slår touch til i Windows 7 (ligesom hvis man havde haft en laptop med berøringsfølsom skærm)?

Altså så den reagerede ligesom Windows 7 tabletversionen.

På forhånd, tak

Hvis det blot drejer sig om at bruge enkeltklik til at åbne filer og programmer, er det faktisk forbløffende enkelt – det klarer Kontrolpanel på et øjeblik:

1) Åbn Kontrolpanel / Udseende og personlige indstillinger.

2) Klik på Angiv enkelt- eller dobbeltklik for at åbne, og skift til Enkeltklik for at åbne et element (peg for at markere).

Det vil dog give det problem, at det bliver svært at markere et element, for pege- og klik-funktionen kan forveksles. Men prøv, og lad mig høre, hvordan det går.


PhilipMK
Medlem

    hej Henrik,

    Det fungerer fint, dog ved jeg at Windows findes i touchversion, hvordan man snlår det til ved jeg dog ikke?


    PhilipMK
    Medlem

      Eller nu har jeg prøvet det mere, og man kan ikke skrive i tekstbokse, fx den jeg skriver i nu.

      Touch-funktionen i Windows aktiveres automatisk, når der er en touchskærm tilsluttet. Den kan ikke umiddelbart aktiveres på andre måder, beklager…

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.