trådløs mus

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
komp46uter
Abonnent

jeg har installeret trådløs mus på min nye bærbare hp pavilion dv7 og instalationen bliver bekræftet som ok, men når jeg starter maskinen op står den med en sort skærm med en blinkende hvid bjælke i venstre hjørne øverst. For at komme videre må jeg lukke pc ned og fjerne usb stikket starte op igen isætte usb stikket og så er vi klar til at benytte den trådløse mus. hvad gør jeg for at løse problemet.

Jeg har forsøgt med de to svar jeg har fået, men ikke nogen af dem løser problemet, jeg har prøvet og installere musen på en anden pc. Her er der ingen problemer, så det er ikke musen der fejler noget.

Musen er en logitech m310.

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Denne her er vist ikke helt nem – muligvis kan din pc være opsat til at søge efter opstartsfilerne på et usb-drev i stedet for, som normalt, på harddsik 0. Når den så starter op og der sidder noget i en usb-port vil den søge efter opstartsfilerne hér og det kan den selvfølgelig ikke finde idet filerne jo, i sagens natur, ikke findes på din usb-dongle til musen

    Du kan prøve at komme ind i BIOS og ændre den rækkefølge systemet skal søge i og så selvfølgelig vælge harddisk0 som første prioritet. Du må nok ty til brugervejledningen til din pc for at finde den rigtige tastekombination for at komme ind i BIOS. Som regel er én af F-tasterne der skal aktiveres mens maskinen starter op.

    Alternativt kan du jo også ‘bare’ huske at fjerne donglen inden du starter, men det er jo ikke den rigtige løsning 

    Jeg har et andet bud:

    Driveren til musen ser ud til at have en programmeringsfejl.

    Nu skriver du ikke, hvilket mærke mus, der er tale om (det kunne f.eks. være en Logitech). Prøv i alle tilfælde at finde en frisk driver til den på producentens hjemmeside, installér den, og se om det eliminerer problemet.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.