Transparant skærmbillede

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 1 måned siden.
Oprettet af
aaseole777
Abonnent

Jeg har tidligere haft problemet med blå skærn, men fik det løst. Når har jeg fået et andet problem på halsen. Nu sker der det, at systemet fryser, specielt under opstart hvilket kommer til udtryk ved, at der kommer et halvgennemsigtigt skærmbillede. Hvis man venter, til tider længe, så forsvinder problemet og skærmbilledet bliver normalt igen

Problemet kan opstå i både mailprogram, på internettet og i f. eks Word. – Er det et kendt problem? Jeg har hørt, at andre også har haft problemet? Lad mig høre, om I kan hjælpe mig.

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Kan du prøve at tage et skærmskud af fænomenet? Det kunne være interessant at se, om problemet kan ses på skærmskuddet eller ej.

    Skærmskud: http://komputer.dk/forum/godt-i-gang-med-spoerg-os-forum/saadan-tager-du-et-skaermskud-paa-din-pc


    aaseole777
    Abonnent

      Jeg har lavet billedet sådan, at man kan se begge “Screen print”

      Er affotograferet fra Word dok.


      aaseole777
      Abonnent

        Fænomeneet kan ses på “printet” til venstre

        Christian Bugge
        Christian Bugge
        Registreret bruger

          Nu er jeg med.

          Hvis du ser i titellinjen øverst i vinduet, der hvor der står Internet Explorer, kan du se, at der til sidst står (Svarer ikke). Vinduet bliver nedtonet, fordi Windows har konstateret, at Internet Explorer ikke svarer.

          Der kan være mange årsager til, at Internet Explorer holder op med at svare. Nogle gange vågner den til live igen, mens det i andre tilfælde er nødvedigt at lukke den ved hjælp af joblisten.

          Tilføjelsesprogrammer og toolbars er blandt de mere almindelige årsager til at Internet Explorer bliver sløj. Hvis det er problemet, kan vi rette op på det ved at nulstille browseren: Åbn menuen ved at klikke på tandhjulet øverst til højre, klik på Internetindstillinger og skift til fanebladet Avanceret. Her skal du trykke på Nulstil… nederst, læse hvad det indebærer og trykke OK.

          Hvis du ikke har nogen særlig grund til at bruge Internet Explorer, vil jeg i øvrigt anbefale dig at skifte til fx Chrome elle Firefox, der er bådede sikrere og bedre til at overholde de gældende standarder for hvordan websider skal vises og opføre sig.


          aaseole777
          Abonnent

            Jeg er med så langt, at det  er forbindelse til internettet, men hvorfor kan det samme så ske i Word? Kan det skyldes, at selv om man “kun” aktiverer f. eks. Word, så kører I,Exp. sideløbende og dermed bruger computerens ressourcer?

             

            Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.