ukendt stor yuv fil

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Leif Jonasson Leif Jonasson 13 år siden.
Oprettet af
sarholt
Abonnent

På min bærbare med Windows Vista ligger der en stor fil på  45.5 GB. Den hedder PutDataSample. yuv. Hvad bruges den til ? Den kan næppe slettes, men det er generende, at den fylder så meget. det er faktisk den størst fil overhovedet på min pc.

 

Leif S.

Leif Jonasson
Leif Jonasson
Supporter

    Hej Leif,

    det lyder helt vanvittigt med en enkelt fil i den størrelse. Og du er sikker på, at det er gigabyte? Under alle omstændigheder, så er der tale om et billedformat af en slags, som næppe har den store betydning. Den kunne være blevet til under billed-, videoredigering eller lignende.

    Jeg mener sagtens du kan slette den – men vil dog for god ordens skyld tilføje, at jeg ikke uden at have pc’en i fingrene kan afgøre, om filen har betydning for et eller andet program. Men det har jeg ikke kunnet finde nogen form for belæg for med den filtype.


    sarholt
    Abonnent

      Ja, jeg er sikker på, at det er 45,5 GB. Det er det bekymrende, at den fylder halvdelen af pladsen på C:/ – parititionen. To af jeres gratis programmer – DiskSpace fan og IOBit ToolBox viser også størrelsen. Nu prøver jeg at slette den. Tak for svaret.

       

      Med venlig hilsen

      Leif

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.