Ukendte filer ved åbning af computer

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  zuenonentu 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
nesral-b053cbada5
Abonnent

Når min VISTA computer åbnes kommer standardforespørgslen: “Vil du køre denne fil?”. Det sker i umiddelbar rækkefølge for følgende 3 filer: WindowsSystem 32igfxtray.exe og hkcmd.exe og igfxpers.exe. Udgiver for alle 3 filer er: Intel Corporation. Man kan vælge mellem “KØR” og “ANNULER”. Hvad enten man vælger det ene eller det andet, så sker der ikke en dyt! Man kan afhakke “Spørg altid før denne fil åbnes”. Hvad enten man afhakker eller ej, så kommer spørgekassen frem næste gang man åbner computeren.

Kan nogen fortælle mig, hvordan man får fjernet disse irriterende filer fra Intel Corporation?


zuenonentu
Abonnent

    Hej 🙂 Jeg forstår din irritation, og den er ikke uden grund. Glary Utilities kan vise opstartsprogrammer og filer, og derfor nok også de filer der starter hos dig. Glary Utilities er også i stand til at deaktivere autostarten for disse filer og programmer hvis du ønsker det. Linket nedenunder fører til en download side hvorfra du kan hente Glary Utilities.

    http://www.glarysoft.com/glary-utilities/download/

    [Link til CNet udskiftet af sikkerhedsgrunde. -HRC]

    Mvh

    Jannik Davidsen

    Tak for rådet. Det hjalp desværre ikke.

    mvh

    Nesral

    Filerne hører til Intels grafikdrivere og er grundlæggende overflødige, medmindre du har interesse i at styre grafikkortets indstillinger på en nem måde. Fx er hkcmd.exe et genvejsprogram, der lader dig gøre det med genvejstaster.

    Prøv at slå dem fra i Kontrolpanel under punktet Intel Extreme Graphics.

    Virker det ikke, vil jeg foreslå at hente den seneste driver til grafikkortet og installere den. Det skulle gerne få indstillingerne på plads, så du fremover slipper for de irriterende meddelelser.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.