Usb

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 9 måneder, 1 uge siden.
Oprettet af
ruth h.
Abonnent

Windows-udgave på pc’en:Win 10
Beskrivelse af problemet: Jeg kan ikke bruge mine usb porte, der er “!” på nogle af dem. Jeg forsøgte at opdater dem, så forsvandt de, den sidste slettede jeg og genstartede min pc. Kun den ene som jeg slettede kom igen i min Enhedhåndtering. Jeg har sendt forskellige billeder med.. både fra Enhedshåndteringen og nogle fra sikkerheds siden.. Er de mon defekte der er 6 ialt der havde “!”

Venlig hilsen

Ruth Holm

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

  Hej Ruth

  Hvilken computer og særligt hvilket bundkort har du? Jeg vil tro, at vi kan finde den rigtige driver, hvis du finder de oplysninger.


  ruth h.
  Abonnent

   Jeg har denne, men den har jo altid kunne finde driveren, de har siddet i hele tiden, men dejligt hvis jeg kan få gang i dem igen.

   Venlig hilsen

   Ruth h.

   Vedhæftede filer:
   HenrikClausen
   HenrikClausen
   Komputer for alle

    Av, det er skidt nyt: Det bundkort er mindst ti år gammelt:

    http://abit.ws/page/en/motherboard/[email protected]_NAME=IP35+Pro&fMTYPE=LGA775&pPRODINFO=Driver

    Der bliver ikke længere udgivet nye drivere til de seneste Windows-versioner. Virker det, er det godt – gør det ikke, er der ikke meget at stille op. Du kan prøve at installere drivere fra Abit-siden ovenfor, men chancerne er ikke gode.

    En mulighed er at installere et kort med ekstra USB-porte. Men reelt skal den gamle PC nok have en afløser ved lejlighed, forproblemet bliver kun værre med kommende Windows-opdateringer.


    ruth h.
    Abonnent

     Tak for hjælpen, nu er det jo ikke usb på bundkortet der ikke virker, men dem i front, ja pcen er fra april 2008, men fung. fint, men vil ikke skifte dem. Bare mærkeligt at de pludselig stoppede.

     Venlig hilsen

     Ruth H.

     HenrikClausen
     HenrikClausen
     Komputer for alle

      Ja, det er generende. Vi har set flere tilfælde af den slags.

      Du skal være abonnent for at skrive et indlæg