USB harddisk vises ikke (Vista)

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
mikblak
Registreret bruger

Hej – Jeg har fået en mærkelig fejl i Vista Business (32 bit) på min Acer Veriton stationære. Jeg kan godt læse USB sticks (omend med besvær – den er længe om at find den) men kan ikke se eksterne USB-harddiske og der kommer ikke fejl i Enhedshåndtering (gul trekant). Den er dog registreret hér under “Diskdrev”, med fuld visning. Hvis jeg klikker på ikonet “Sikker fjernelse af hardware” kommer der en linie der siger “Fjern USB-lagerenhed” nu, men uden at der er en drevbetegnelse ved. Dvs. Windows ser enheden, men sætter den ikke på i Stifinder !?! Jeg har forsøgt at slette USB-driverne og genstarte, hvilket ikke virker. Driverne bliver altid indlæst igen som dem der var der før (fra 2006). 

Har forsøgt at sætte et USB3 indstiks-kort i PC’en og det lykkesdes heller ikke !! Den ser stadig ikke de USB-enheder jeg sætter i – hverken hér eller i USB3 portene.

Jeg har forsøgt med en Win.7 i samme PC og hér virker de – så fejlen ligger i Vista – dvs. jeg er nødt til at lave backup via SATA og genindstallere Vista !

 

Problemet er formodentlig at disken ikke får tildelt noget drevbogstav.

Det kan løses ved at tildele et (se vedlagte skærmskud):

1) Højreklik på Computer og vælg Administrér.

2) Vælg Diskhåndtering og højreklik på det eksterne drev, der vil være synligt, men uden drevbogstav. Vælg Skift drevbogstav og sti…

3) Klik på Tilføj, vælg et fra listen og klik på OK.

Nu dukker drevet op og er klar til brug.


mikblak
Registreret bruger

    Mange tak Henrik – det virkede !  Den vises med logo WD (den jeg forsøgte med er en Western Digital 2 GB).

    Jeg havde (efter fejlen opstod med at HD’en ikke ku’ ses) forsøgt at lave en virtuel PC og blev ret overrasket over det jeg så i Diskhåndtering – se billede. Jeg vil prøve at se om jeg kan komme af med dette ved at klikke på Remove, men det kræver restart – så du får en update senere.

    Mvh. Mik Blak 

    Spøjst, det ser ud som om der er dukket en irregulær kopi af din harddisk op…

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.