Ved oprydning

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
seiersen
Medlem

Når jeg har et af de programmer, som jeg har fået gennem Komputer til alle, til at rydde op, kommer der en kasse frem, hvor der står følgende: “Ordinalen 96 blev ikke fundet i DLL biblioteket SHELL32.DLL.

Hvad betyrder dette?

 

Det er et problem i den lidt tungere ende, det ser ud til at du har fået en lidt ældre version af Shell32.dll ind i computeren. Problemet kan løses med Windows’ Gendannelsescenter, som du finder på din installations-DVD. Med den i drevet åbner du Windows’ Start-menu og skriver dette i søgefeltet:

sfc /scannow

Det skulle løse problemet. Har du ikke en Windows-DVD (mange computere med forudinstalleret Windows har ikke en sådan), kommer her en alternativ løsning. Fair advarsel: Det er ret teknisk.

Har du ikke installations-DVD, kan du bruge BitTorrent til at hente ISO-kopier af oficielle reparations-CD’er her:

http://neosmart.net/blog/2009/windows-7-system-repair-discs

De skal brændes til en fysisk CD, som du så starter computeren fra. Bemærk at du skal bruge en særlig funktion i dit brænderprogram til at brænde en image-fil til cd – ikke bare tilføje den som en almindelig fil, der skal kopieres til cd.

ISO-filerne findes i både 32- og 64-bit udgaver. Hent den rigtige til din Windows-version, brænd den til CD og genstart computeren, så den starter fra CD-drevet. Herfra skal du følge instruktionerne til at reparere din Windows-installation.

Det var et temmelig teknisk svar på et kort spørgsmål. Lad mig høre, om du kan løse problemet herfra, eller har brug for mere hjælp.


seiersen
Medlem

    Jeg har en Upgradering cd til Window 7, der virker det ikke på (sfc/scannow). Det virker ikke

    Jeg glemte at indføje, at kommandoen “sfc /scannow” skal køres med administrator rettigheder. Det gør du ved at åbne et Windows Kommandoprompt med administartor rettigheder (højreklik på ikonet for at gøre det), og så kører kommandoen derfra.

    Det virker her – prøv det, så skulle du være fri for at bruge de tunge metoder.


    seiersen
    Medlem

      Når jeg går ind under brugerkonti er der kun en, den hedder Jess administartor. Når jeg så går ind under kommandoprompt, så kan jeg ikke kører sfc, fordi jeg ikke er administrator.
      Hvordan får jeg så åbnet administrator kontoen?

       

      Du kan køre Kommandopromt som administrator ved at højreklikke på dets ikon og vælge “Kør som administator” i menuen.

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.