windows 10 problemer

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
skobibhen
Abonnent

Da jeg fik tilbuddet om at opgradere fra min windows 10, sagde jeg ja, men ville vente til senere med at aktivere opdateringen. Men den mulighed fik jeg ikke, og nu har jeg en del små og store problemer. F.eks. optræder der med mellemrum kortvarigt sort skærm, jeg kan ikke slette billeder, selvom jeg er eneste bruger og noteret som administrator, og Picassa spørger hver gang om jeg ønsker at opgradere, men bagefter kan jeg se, at intet er sket. Nå men spørgsmålet er egentlig: Kan jeg via genopretningspunktet, som blev oprettet, gå tilbage til windows 7?

 

mvh

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Vi kan sandsynligvis løse problemerne på forskellig vis, men hvis du ønsker at bruge Windows 10, kan være en god ide at installere operativsystemet helt fra bunden.

    Du har også mulighed for at nedgradere til Windows 7: Klik Indstillinger > Opdatering og sikkerhed. Klik på Genoprettelse og klik Kom i gang under Gå tilbage til Windows 7.

     

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.