Windows 7 opdateringer

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
CarstenErik
Medlem

Min kones PC ASUS UL50V har al tekst flere gange blevet til en hel masse mærketige ulæselige tegn. Jeg har lagt mærke til at det sker i forbindelse med Windows opdateringerne. Ved hjælp af min egen (læsbare) PC har vi fundet tilbage til et genopretnings punkt og hermed fået teksterne tilbage på min kones PC. Jeg har så igen søgt på opdateringer og fået dem installeret uden problemer?

Hvad kan dette skyldes og hvad kan jeg eventuelt gøre for at undgå dette tilbagevendene problem?

Mvh CarstenErik

Hmpf. Det skyldes at Windows’ registreringer af skriftyper går i stykker, så en stribe af standardskrifterne ikke længere er tilgængelige. Jeg har hørt om problemet før uden at finde en klar løsning. Den vil jeg gå på jagt efter…


CarstenErik
Medlem

    Tak for svaret, men det løser jo ikke problemet, men jeg ser frem til Henriks “jagt” på en løsning.

    Mvh

    CarstenErik

    Mens jeg sidder i Tænkeboksen vedlægger jeg denne liste af skrifter, der leveres med Windows 7:

    http://www.microsoft.com/typography/fonts/product.aspx?pid=161

    Så kan du lede efter filer, der mangler. Jeg undersøger videre. 

    OK, jeg har et bud. Brug et Kommandoprompt med Adminstrator rettigheder (højreklik på dets ikon, vælg Kør som Administrator), og indtast dette:

    sfc /scannow

    Tryk Enter og lad Windows arbejde, det tager et par minutter. Jeg vil tro, at der findes en eller flere beskadigede systemfiler – de repareres automatisk.


    CarstenErik
    Medlem

      Hej Henrik, Jeg har kørt den anbefalede skanning og efter skanningen var meldingen: Ressoursebeskyttelse har ikke fundet integritetsfejl.

      Så det tyder på at det ikke er her problemet er opstået?

      Mvh

      CarstenErik

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.