Windows 7 Partion

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 9 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
frede.13
Abonnent

Jeg har lavet en ny partion på min kompuret med windows 7 men den næhtede og lave den støre end 933 GB den skrev noget med at den ikke kunde gå forbi ikkeflytbare filer så har i nogen programmer der også kan flytte de ikkeflytbare filer så jeg kan lave en partion på de sidste 600 GB jeg ved i for nogle år siden havde et program der hed paragon den kunde den brugte også nogle timer på det om der findes et nyere program af det som jeg kunde bruge til at flytte de ikke flytbare filer så jeg kunde flytte de hele sammen så jeg kunde lave en partion på 600 GB så der er omkring 350 GB tilbage på C:/ drevet det må være nok til den men jeg mangler det program og alle de andre defragmenteringsprogrammer kan ikke flytte de ikke flybare filer.

 

Mvh.

Frede Rasmussen

Ja, det kan være vanskeligt – og forskellige programmer angriber problemet med de låste filer på forskellige måder. Jeg foreslår at prøve igen med EaseUs Partition Master, der kan udføre operationen under genstart, dvs. før Windows får mulighed for at låse dele af harddisken:

http://www.partition-tool.com/

Et tip: Det er vigtigt at C:-partitionen stadig har god plads, fx 50 % ledig plads, efter reduktion af dens størrelse.

Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.