Windows Media Center åbner uopfordret

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  kurteriksen10 12 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
kurteriksen10
Registreret bruger

Windows Media Center åbner hver gang, jeg forsøger at åbne et program, når jeg så lukker det kommer det igen på skærmen, først efter anden lukning kommer det ikke igen. Men det program, jeg ønsker at åbne, kommer ikke frem. Mit styresystem er Windows 7 professionel.

For yderligere at forklare mit problem kan jeg tilføje: 1) Jegkan ikke foretage “skærmskud” fordi jeg ikke kan åbne Paint. 2) kan kun komme på internettet ved at anvende sidemenuen “ofte” og kun åbne filer, som i øjeblikket ligger på  sidemenuerne til Windows Movie Maker, Adobe Reader X og Notesblok. Jeg kan anvende mine favoritter på internettet.3) Jeg kan ikke installere nye programmer. 4) Jeg anvender Norton Internet Security og det melder alt vel.Prøv lige at se min “Smiley”. Hvad skal jeg gøre ? Jeg har for få måneder siden investeret i en anden “brugt” computer (HP/Compaq 800 Elite USDT 3.0GHz. Core2Duo). Kan det være PCèn det  er galt med- den er købt hos Refurb Aps,Overhadstenvej 26D, 8370 Hadsten tlf 70203647. Har I hørt om problemer med det firmas produkter? mvh. K. Eriksen

 

 

Yell


kurteriksen10
Registreret bruger

    Firmaet som har solgt mig PC-en har klaret problemet ved at afinstallere styresystemet og installeret  et nyt. Årsgen til problemerne ved PC-en påstår man skyldes, at jeg installerede Norton Security og at der var installeret Microsoft Security Essentials i forvejen. Endvidere skulle jeg have installeret adskillige toolbars. K.E. 

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.