Windows Media Player

Løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
EK
Medlem

Min Computer siger nu at Windows Media Player er holdt op med at virke hvordan får man rette op på det? den køre Windows 7.

Og et lille suk sidst jeg spurgte om noget gik der 8 uger før jeg fik et forkert svar !!!!!

Tao
Tao
Supporter

    Hej EK,

    Hvordan lyder fejlmeddelelsen præcis?

    Når jeg læser om problemet i fora på nettet, er der en del løsninger (som virker for nogle, og ikke for andre), men gentagende er, at det hjælper at gennemføre en systemgendannelse. Denne finder man i Kontrolpanelet under System og sikkerhed.


    EK
    Medlem

      den starter med at ligge et lille billede af Windows Media player op i venster hjørne derefter kommer der en Meddelelse frem som siger – Windows Media Player er holdt op med at fungere dette står med fremhævet tekst derefter skrives Et problem vat skyld i, at programmet holdt op med at fungere korrekt. Windows lukker programmet og giver dig besked. Hvis der findes en løsning. – – – – vdr. systemgendannelse så er der meget der bliver slette fordi det er  længe siden jeg fik problemet med WMP ?

      Tao
      Tao
      Supporter

        Systemgendannelsen påvirker kun programmer installeret på computeren, ikke dokumenter, billeder, musik osv.

        Du kan dog også prøve at geninstallere Windows Media Player – det er dog lidt mere besværligt, da det er præinstalleret Windowssoftware, men følg nedenstående vejledning, så skulle det lykkes:

        1) Tryk på startknappen og skriv: appwiz.cpl for at åbne Programmer og funktioner.
        2) I panelet til venstre skal du trykke på Slå Windows-funktioner til eller fra for at åbne Windows-funktioner.
        3) Udvid Mediefunktioner og fjern derefter hakket fra Windows Media Player. Hvis du får en besked om, at Windows Media Center også slås fra, skal du blot trykke på Ja.
        4) En dialogboks vil spørge dig om du vil genstarte. Tryk på Genstart nu.
        5) For at gennemføre en geninstallation, skal du naturligvis også installere Windows Media Player igen. Det gør du ved at følge ovenstående trin og i boksen Windows-funktioner, skal du igen sætte hak ved Windows Media Player (evt. også Windows Media Center). Tryk på OK.

        Når dette er gjort er du færdig. Held og lykke med det!


        EK
        Medlem

          Mærkeligt – har gjort som du skrev, men når jeg har brugt W.M.P. en 3-4- gange så går den tilbage til det samme problem som før beskrevet – kan det have noget at gøre med at jeg har sat den til at bruge VLC Player automatisk – for den virker ?   

          Tao
          Tao
          Supporter

            Hej EK,

            Hvis du har mistankte om at dette kan være problemet, synes jeg du skal prøve at sætte Windows Media Player som standard eller måske helt fjerne VLC, således at du kan teste om Windows Media Player stadig opfører sig underligt efter fjernelsen af VLC.

            Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.