Windows vil ikke starte

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
kols6690
Medlem

Hej

Toshiba satellite L300 bærbar med Vista Home Premium

Den gik i koks efter jeg havde installeret et program til en mobiltelefon.Jeg blev nødt til at slukke den på tænd og sluk knappen. Efter det kan jeg ikke starte den. Det er ligesom at den ikke kan komme ind på harddisken. Den læser, holder pause, læser, holder pause og der kommer nogle svage kliklyde fra disken.

Under opstart kommer valget mellem at starte med rep under start eller starte normalt. Intet virker.

Jeg prøvede jeres opstarts cd i blad nr 1 2012, og derigennem fandt jeg ud af at der ingen adgang var til et af drevene.Der er så vidt jeg kunne se 2 drev, et der hedder data og en der hedder Vista.der skulle så vidt jeg ved kun være 1 harddisk i pc’en.

Jeg har også prøvet at starte op i fejlsikret tilstand, det kan ikke lade sig gøre??

og min recovery cd kan heller ikke .  Så jeg er ved at være på herrens mark.

Hvad er jeres bud.

 Jeg har sat et billed af beskeden fra opstarts cd’en ind

Venlig hilsen KS.

Kort fortalt: Her er alvorlige problemer med harddisken. 

Og så den lange udgave, bid for bid:

Det er ganske normalt og fornuftigt, at harddisken er delt i to partitioner. Der er sikkert kun et enkelt fysisk drev i computeren.

Skærmskuddet viser en del detaljer om problemet. Windows-partitionen kan ikke indlæses korrekt, enten på grund af alvorlige problemer i filsystemet, eller på grund af en åben hardwarefejl. Begge dele er ret alvorlige.

Derfor må første prioritet være at redde dine dokumenter ud af harddisken:

1) En mulighed er at bruge vores rednings-CD fra nr. 1-2012 og følge instruktionerne i bladet, hvor vi viser flere fremgangsmåder.

2) En anden er at afmontere harddisken og montere den i en boks, så den kan tilsluttes en anden computer via USB-porten.


kols6690
Medlem

    Hej igen

    Ja det var ved at være lidt træls med den computer. Men det korte af det lange var at jeg fik snak med en ven, som kom med næsten de samme ting som jeg havde fundet ud af. Men han fik mig til at kigge i Bios igen. Og der ændrede jeg en indstilling vedr. harddisk ( kan ikke lige huske hvad der stod ) lukkede, og prøvede at starte op, Bum, maskinen gik sku i gang, og begyndte at køre scandisk og rettede fejl og hvad ved jeg. Og så kan det ellers være at jeg fik hentet alt ud af den. Og nu kører den fint. Så er det bare, kan det ske igen? Skal jeg skifte harddisken eller vente og se?  Den har sommetider meldt at “der er en disk der mangler konsistens”  Hvad skal man sige til det?

     

    Takker for svaret og markere det som bedste svar, men jeg satte lige nogle nye spørgsmål på.

    VH KS.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.