Windows vista

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Tips3 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
[email protected]
Abonnent

Jeg har en Hp bærbar når jeg skal opdatere mislykkes det som regel jeg har bemærket når jeg opdaterer Adobe er der en fejlmeddelelse der siger min installer ikke kører jeg kan bare ikke finde ud af hvordan jeg starter denne, kan i hjælpe mig.

Med venlig hilsen

Lis Errild


Tips3
Medlem

                  Måske en god løsning eller 2

    Løsning nr 1 du fjerner simpelhen adobe reader fuldstændigt fra din computer, og du tager en cd-rom fra computer for alle og laver en ny installation, så burde alle funktioner hvere rigtig, og fungerer korrekt med opdateringer.

     

    Løsning nr 2 er måske at gå ind på hjemmesiden hos adobe, og det er lettest at skrive i google sådan her = http:http://www.pdf.dk og sådan kommer du frem til hjemmesiden på dansk, og der kan du få hjælp til og kontrollere din installation og fejlfinding eller at hente en hel ny udgave.

     

                      Hilsen Lotto

                 PS.

    Brug ikke denne genvej direkte fra denne side, men åben din brovser og skriv direkte i google http://www.pdf.dk og det virker ikke rigtig fra denne side.

    til Lotto

    Tak for svaret vedr. mit problem jeg har prøvet disse løsninger tidligere men det virkede  desværre ikke jeg har afinstaleret og geninstaleret og dette virker men der kommer stadig opdateringer så det er lidt svært at af/instalere hvergang der kommer nye.

    Hilsen Lis


    Tips3
    Medlem

                  Måske at der er noget galt med Vista

      Styresystemet Vista kan jo hvere beskadet, enten med virus, eller at systemet har taget skade når du afinstallerer et program feks. når Windows er skadet, er det jo nærmest umuligt at finde årsagen for almindelige mennesker som dig og mig.

      Hvis at det var min computer ville jeg pille harddisken ud af computeren og sætte harddisken til en anden computer i USB stikket og formatere hele harddisken, således at den er lige så tom som da den var ny.

      Og jo så efterfølgende lægge Vista disken i DVD drevet og lave en helt ny installation, og når at du så har alle programmer installeret korrekt, ja så har du det som experter kalder en jomfru computer eller installation.

       

      Og så burde den jo at hvere så god som ny igen.

       

                         Hilsen lotto

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.