Word-problem

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henning Rasmussen Henning Rasmussen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
maryjern
Medlem

I word 2007 har jeg fået et problem med at bruge musen til at flytte top- og bundmargen op og ned på sidelinealen. Er der nogen der ved hvordan jeg får det rettet så jeg kan gøre det igen, i stedet for man skal ind og stille det i sidelayout og vælge margenen dér. MVH Mary

Jeg siger tak for det hurtige svar, men det hjalp ikke på problemet, alt det er i orden som i skriver jeg skal gøre men jeg kan også bare gå ind og vælge margen i sidelayout, men jeg har før kunnet nøjes med at flytte margenen med musen.

Jeg sender et billede med så I kan se hvordan linealerne står når jeg åbner Word

Henning Rasmussen
Henning Rasmussen
Komputer for alle

    Hej Maryjern,

     

    Du har formentlig fået slået linealerne fra. I tidligere Office-udgaver slår man dem til ved at vælge menuen Vis, og derefter klikke på Linealer. Men du bruger Word 2007, og der skal du i stedet klikke på Microsoft Office-knappen, og derefter på Word-indstillinger. Klik på Avanceret. Marker afkrydsningsfeltet Vis lodret lineal (i visning af udskriftslayout) under Vis. Du kan læse mere på Microsofts egen supportside her:

     

    http://office.microsoft.com/da-dk/word-help/vise-eller-skjule-linealer-HA010102271.aspx

     


    maryjern
    Medlem

      Hej igen!

      Jeg har ikke fået mit problem løst, jeg redigerede mit spørgsmål, men det har I vist ikke set, mine linealer er slået til både den vandrette og lodrette, problemet er bare jeg ikke kan bruge musen til at regulere op eller ned med margenen i Word 2007. Hører gerne om det kan lade sig gøre, da jeg har kunne gøre det til at begynde med, se billedet jeg vedhæftede det første spørgsmål.

      Mvh Mary

      Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.