Ydelse dårlig

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af rodwac867617 rodwac867617 11 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
hans christian
Registreret bruger

Hej,jeg har instaleret programmet Ashampo HDD Control fra Cd’en fra bladet,den kontrolerer temperatur, hardiskens tilstand og ydelses tilstand,alt i fineste stand undtagen ydelsen, som bliver kaldt dårlig ( ligger på 62) og hardisken ( 77) temperatur (35),komputeren kører fint uden problemer ellers.Jeg har har sat mere ram i den først 4 gb,det gjorde den ustabil,billede frøs og den blev ikke hurtigere,så tog jeg 1gb ud igen og nu kørere den fint,det er bare det at Ashampo HDD melder at ydelsen er dårlig,Hvad kan jeg gøre for at få ydelsen til at stige?

Venlig hilsen Hans Christian

rodwac867617
rodwac867617
Komputer for alle

    Hej Hans Christian,

    Den lidt dårlige ydelse kan være et tegn på, at disken måske er ved at være gammel og slidt. Det er (som altid) en god idé at sørge for at have en sikkerhedskopi af de vigtigste ting på harddisken i tilfælde af, at der skulle begynde at opstå alvorlige fejl.

    Hvis harddisken er nogle år gammel bør den i alle tilfælde skiftes. Nyere harddiske er større og hurtigere, det vil bestemt hjælpe.

    Hvis vi skal se nærmere på detaljerne her, vil det være praktisk om du vedlægger et skærmskud fra HDD Control.

    Forummet 'DIN PC' er lukket for nye emner og svar.