Åben af e mail

Løst
Dette emne indeholder 10 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år siden.
Oprettet af
Poul Erik
Medlem

Jeg får nogle gange en e mail med en vedhæfte fiel når jeg åbner den kommer der et vindue fremmed med en rækker bogstaver på rækker som ikke siger noget. Filen kaldes pps. + et billede som ligner et dokument med et w inde i.Hvad er galt

M.v. h.  Poul Erik.

Tao
Tao
Supporter

    Problemet opstår sandsynligvis fordi din computer prøver at åbne en PowerPoint-præsentation i Word. I din email, skal du højreklikke på filen og vælge Egenskaber og derefter Skift…, vælge Microsoft PowerPoint og derefter trykke på OK.

    Hvis ikke muligheden for at trykke på Egenskaber er ved filen, skal du i stedet, når du har højreklikket, trykker på Gem som og vælge et sted på din computer at gemme præsentationen. Når du har gjort det skal du navigere frem til filen og følge ovenstående vejledning til at åbne filen med PowerPoint (den med Egenskaber).

    Det skulle gerne forblive at PowerPoint åbner de rigtige filer nu. Held og lykke!


    Poul Erik
    Medlem

      jeg kan stadig ikke få den fil til at åben i Power Point. Jeg har fulgt den version med gem som og er kommetil det vindue med åben med det program, men der er ikke noget Power Point at vælge, der er alle andre programmer at vælge. Jeg har Power Point 2010.   

      Tao
      Tao
      Supporter

        Når du er inden i boksen Åbn med kan du udvide den ved at trykke på Andre programmer. Hvis den heller ikke ligger her skal du trykke på Gennemse… nede i bunden og boksen.

        Denne åbner Windows Stifinder og du skal navigere frem til: Programmer > Microsoft Office > Office14 og vælge filen POWERPNT og trykke på OK.


        Poul Erik
        Medlem

          Når jeg åbner i programmer microsoft office 14 viser vinduer ingen elementer svare til søgekriterier 

          Tao
          Tao
          Supporter

            Jeg vedlægger et billede af hvordan det ser ud hos mig.

            Det kunne godt virke som om der ved en fejltagelse er blevet skrevet noget i søgefeltet. Kontroller at der ikke står noget i feltet (1).

            En anden løsning kunne måske være at du er blevet guidet til en ‘forkerte’ programmappe. Dette sker hvis du benytter dig af en 64-bits version af Windows. Kontroller også at du befinder dig i Programmer (x86) (2) og ikke i Programmer. Hvis du gør, så gå tilbage ved at trykke på Lokal disk (C:) og vælg Programmer (x86) og derefter ovenstående sti.

            Håber det virker nu!


            Poul Erik
            Medlem

              Hej Tao. Jeg har fulgt din gang frem til disk c men der står ikke lokal disk c på min men compaq c. men jeg kommer godt nok frem til det pogram files x86 hvor jeg søger i office 14 Men der er ikke noget med power p. Jeg kan finde det dokument under office 12. jeg prøver at sende et billede med. M v h Poul Erik

              NB. det lykkes ikke med det billede. 

              Tao
              Tao
              Supporter

                Når du er i mappen Program Files (x86) skal du ikke søge efter filen, men i stedet navigere videre (altså åbne følgende mapper): Microsoft Office -> Office 14. Ej heller i denne mappe skal du søge efter filen, men rulle ned til POWERPNT.EXE og trykke på Åbn.

                Hvis du vil vedhæfte et billede skal du først trykke på Gennemse… under den boks du skriver i og derefter Tilføj billede. Tilsidst skal du trykke på Send for at sende både kommentaren og billedet på én gang.

                Hvis du har problemet med at tage et såkaldt print screen af skærmen kan du følge vejledningen i sektionen Kom god i gang med Spørg Os-forummet.


                Poul Erik
                Medlem

                  Hej Tao den er svær den her. jeg sender dig et billede af mit vindue. håber at du kan finde fejlen. m v h. Poul Erik

                  Tao
                  Tao
                  Supporter

                    Hmm, det ser lidt underligt ud, men vi prøver bare noget andet.

                    I startmenuen skal du trykke på Alle prorammer. Rul ned og tryk på Microsoft Office. Højreklik på Microsoft Office Power Point 2010 og vælg Egenskaber. Tryk på fanen Generelt og kopier hele adressen under Placering. Husk at den fortsætter længere end man kan se.

                    Tryk på Windowstasten og R samtidigt for at åbne Kør. Kopier adressen ind og tryk på Enter. Nu skulle Windows gerne åbne Stifinder hvor der ligger genveje til alle Officeprogrammerne.

                    Højreklik på den fil vi skal åbne og vælg Egenskaber. Tryk på fanen Generelt og vælg Skift. Tryk nu på Gennemse. Tryk helt ude tl højre i adressefeltet i Stifinder og kopier forrige adresse ind. Tryk på Enter. Nu åbner samme Stifindervindue som vi åbnede før. Vælg Microsoft Office Power Point 2010 og tryk på OK.

                    Håber det virker nu – god påske!


                    Poul Erik
                    Medlem

                      Hej Tao. Tak for hjælpen mvh. Poul Erik. 

                      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.