Æ, ø og å

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
oluf enevo4oe
Registreret bruger

I nogle af de mails, jeg modtager står der noget mærkeligt i stedet for bogstaverne æ, ø og å. Det samme er også tilfældet en gang imellem med de mails, jeg udskriver, selv om de står rigtigt på skærmen. Benytter Windows Live Mail.

Der findes mange varianter af dette problem. Kan du vedlægge et eksempel på, hvordan det ser ud?

Jeg har nøjagtig samme problem og kan ikke løse det. Nogle gange kan jeg se at der er sendt fra I-pad, men det er ikke altid derfor (tror jeg). Sender gerne skærmskud, men hvordan laver jeg sådan et?

 

Når jeg opretter en e-mail fra mit regnskabsprogram (summa) bliver standardteksten også med forkert æøå


hlexa
Registreret bruger

    Hej Charlotte

    Hvilket e-mail program bruger du. Hvilket styresystem?

    Man tager et skærmskud ved at trykke på tasten “Prt Sc” – somme tider er det nødvendigt at først trykke på “Shift” eller “Alt” eller “Alt Gr” tasten. På et gammelt IBM tastatur hedder knappen Print Screen. Det var nemt dengang, hva’ …?

    Når du har gjort det åbner du programmet Paint, og enten i File menuen vælger nyt dokument fra Clipboard (eller hvad det nu hedder på dansk, nå ja Udklipsholderen) eller bare åbner et nyt blankt dokument og vælger Sæt ind fra Edit (Rediger) menuen. Du kan vælge forskellige formater for billedet nede i rullemenuen, hvor du osse kan vælge filnavn, og hvor billedet skal ligge – som regel bruger man mappen Billeder.

    Tryk på “Browse” knappen her på KfAs hjemmeside. Navigerer hen til mappen Billeder, vælg føromtalt fil og tryk på knappen “TILFØJ NYT BILLEDE” her på KfAs hjemmeside. Tilsidst trykker du på “Send” knappen.

    Billedet må ikke fylde mere end 2BMB.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.