ændring af profil på en live-konto

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
troels j¿rgensen
Abonnent

Min e-mail er en @live.dk

Da jeg oprettede den opgav jeg mit fastnetnummer. Det er siden blevet nedlagt.

Og den alternative e-mailadresse, jeg opgav er også blevet nedlagt.

Så jeg har behov for at komme ind og ændre telefonnummeret til min mobil og ændre den alternative e-mailadresse.

Men jeg kan ikke se, hvor jeg kan komme til at ændre de 2 ting.

Jeg har lige været på ferie i Frankrig, kom en anmodning on at man af sikkerhedsgrunde ville sende en kode til mit mobilnummer, når jeg koblede på et nyt WIfi, så jeg måtte opgive at se mail mens vi var afsted.

Tao
Tao
Supporter

    Hej Troels,

    Af gode grunde kan jeg ikke helt efterprøve hvor langt man kan gå i genoprettelsen af en konto (dvs. at du får adgang over den igen, hvilket i denne sammenhæng betyder, at du kan tilføje / ændre personlige oplysninger efter forgodtbefindende).

    Men når du åbner din e-mailadresse via outlook.com, skal du trykke på dit navn yderst til højre, vælge Kontoindstillinger, hvilket åbner en ny fane i din browser. Her vælger du Dine oplysninger i den blå værktøjslinje øverst. Administer mailadresse til logon. Fortsæt med at angive, at du ikke har nogen af oplysninger (så fremt du ikke har dem). Du bør kunne få sendt en sms, modtage et opkald, angive en genoprettelseskode eller svare på et personligt spørgsmål. 

    Hvis intet af ovenstående fungerer, så er du nødsaget til at kontakte Microsofts kundeservice for at få ændret oplysningerne. 

    Lad mig vide hvordan det går!

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.