ÆØÅ Problematik i mail

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
aaseole777
Abonnent

De to sidste mail jeg har modtaget, kan ikke udskrive ÆØÅ men bruger andre tegn. Ved udskrift af ældre mails er der ikke nogle problemer, der er det korrekt. Indstillingerne i både Internationale sprogindstillinger og i Windows Live Mail er sat til dansk. Tegnsættet i mailprogrammet er sat til Unicode (UTF-8). – Hvad kan det være? Og hvordan løser jeg problemet?

Der findes flere forskellige måder, det kan gå galt – og hvis problemet kun sker ved udskrift, kan problemet også ligge i printeren.

For at komme det nærmere vil jeg gerne se et eksempel på, hvordan det tager sig ud. Vedlæg gerne et billede til sagen her.


aaseole777
Abonnent

    Jeg tror jeg har fundet problemet. Det skyldes at jeg har lavet udskrifter fra Google Earth, direkte fra “siden” og sendt den som mail Formentlig fordi jeg har fjernet Googles tekst, og så skrvet noget på dansk. Måske det har betydet, at systemet faktisk har stået i en engelsk version, som der så er blevet fastholdt i de nye udskrifter, hvor der så har manglet ÆØÅ…..

    Lyder sandsynligt – der kunne være en skrifttype involveret, der ikke har ÆØÅ.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.