alle emails forsvandt

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 13 år siden.
Oprettet af
kis
Registreret bruger

Jeg fik en eller anden fejlmeddelelse, da jeg åbnede indbakken for emails i Live mail (Windows 7). Jeg gik ud af live mail, og da jeg ville åbne den igen, fik jeg en eller anden besked om, at den ikke kunne åbnes, med mindre at jeg trykkede ja til et eller andet. Det gjorde jeg så, og derefter var alle mine hidtidige emails forsvundet både fra indbakken og de sendte. Ingen besked om, hvor de var blevet af. Ved at bruge visse søgeord i filsøgningen, har jeg fundet ud af, at hvis jeg skriver 823 i søgefeltet, får jeg  en oversigt over dem. Men hvordan får jeg i Windows 7 en   mappe- og filoversigt som tidligere i stifinder og filhåndtering, hvor jeg med musen kan flytte en del af dem til indbakken igen ????????????

Tao
Tao
Supporter

    Hej Kis,

    For at være på den sikre side synes jeg du skal kopiere alle dine emails til en anden placering (fx en mappe på skrivebordet). Det gør du ved at trykke på CTRL og A samtidigt for at markere dem alle sammen og derefter CTRL og C for at kopiere dem. I mappen på skrivebordet skal du trykke på CTRL og V for at indsætte dem. Nu har du en backup.

    Fjern derefter emailadressen fra Windows Live Mail ved at højreklikke i panelet til venstre og trykke på Fjern Konto. Bagefter indsætter du din emailadresse igen. Hvis ikke dine emails kommer frem automatisk kan du kopiere dem fra mappen på skrivebordet.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.