Billeder i E-mail i Outlook

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
fiaymo
Abonnent

Jeg kan ikke mere se billeder i E-mail modtaget med Outlook version 14 fra Mcrosoft Office 2010. I stedet er der et felt hvor der står: “Det sammenkedet billede kan ikke vises. Filen er muligvis blevet flyttet … etc.”. Jeg har kontrolleret at der ikke er noget hak ved “Hent ikke automatisk i HTML-e-mails eller RSS-emner” i Outlook Sikkerhedcenter, punkt Automatisk indlæsning i Indstillinger for Outlook. Er der nogen der kan hjælpe? Tak!

Med venlig hilsen

Filippo Aymo-Boot

Det kan være udløst af en Windows-opdatering, specifikt nr. KB2753842, der kom i december sidste år. Den kunne udløse et problem, der svarer til dit.

Prøv at afinstallere den via Windows’ Fjern en opdatering, genstart computeren, og kør så Windows Update igen. Det giver dig en nyere version af samme opdatering, hvor problemet er løst. Jeg vedlægger et skærmskud.


fiaymo
Abonnent

    Hej igen,

    Problemet med de manglende billeder i Outlook beskeder, som beskrevet ovenfor, optræder igen med lange mellemrum. Lønsningen om fjernelse af Windows sikkerhedsopdatering nr. KB2753842 fungerer stadigvæk, men nu siger Windows update, når man kører den efter at man har fjernet opdateringen, at Windows et ajour. Er det OK? Eller er der risiko for manglende sikkerhed i windows?

     

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.