E-mail

Løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Villy Schlie 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Villy Schlie
Medlem

Er det på nogen måde muligt at få en indikation om at der er kommet en mail når der samtidigt arbejdes på et andet program? Jeg har Microsoft Outlook mail installeret på Windows 7.

venlig hilsen

Villy

 


Villy Schlie
Medlem

    Tak for det “Tips”.

    Jeg har sjældent mine højttalere slået til, men tipset virker ikke. Og jeg takker også for dit svar der er kommet 2 gange (;-)

    tips
    tips
    Registreret bruger

                    Det er helt normalt at de mail programme som kommer fra Microsoft, at der er lyd på når at computeren modtager en mail, enten er der noget galt med din computer eller også er der lavet en indstildning i din mail program som afbryder lyden, eller andre fejl i din computer og programmer.

       

       

       

       

       

       

      tips
      tips
      Registreret bruger

                      Ganske let

        Du skal bare have din mail program åben, og du kan så minimer mail program til bundlinjen, når du så modtager en mail, ja så siger det ding dong i din højtaler, ja måske at du skal skrue lyden godt op så du er sikker på at du hører det.

         

                       Din mail program er lukket =

        Din mailprogram ligger pasiv på harddisken og fungerer ikke med søgefunktion.

                      Din mail program er åbnet og minimeret til bundlinjen =

        Din mail program er aktiv og udfører søgefunktionen med jævne mellemrum, og når du så modtager en mail, ja så siger computeren ding dong i din højtaler, eller måske i dit tilfælde dong ding.

         

                       Hvis at du er meget aktiv og du venter meget vigtige mail med jævne mellemrum, ja så skal du måske åbne for opsætning af din mail program og indstille hvor tit at den skal udfører søgefunktionem, og måske at din program er indstillet til og søge efter nye mail for hver halve time som standardt indstilling, og du kan feks. ændre dette til at mail program søger efter nye mail for hver 5 minutter eller andet tidsinterval som at det passer dig.

         

        Men når at du minimer mail program til bundlinjen, er det jo ikke noget problem for dig at arbejde med andet program, mens at du venter på at computeren siger ding dong og så maximer din mail program og se hvad som er dukket op.

         

         

         


        Villy Schlie
        Medlem

          :)det jeg godt kunne tænke mig er at ikonet for Microsoft Outlook mail blinker eller på anden måde giver signal. det var såmænd et lille hjertesuk for om der foreligger den mulighed.

          Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.