E-mail adresser?

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 3 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
sommerpigen
Abonnent

Hej!

Om ikke så lang tid så skal vi ikke have YouSee mere hvilket bevirker at vores meget gamle mail adresser mail.dk – bliver nedlagt.

Mit spørgsmål til jer – hvad skal vi så gøre, hvis vi ikke vil have en gmail.com adresse men istedet for gerne vil have et .dk

Har I erfaring med om nogle er bedre end andre, og kan anbefale os ?

MVH Eva

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    Hej Eva

    Det er noget, jeg selv har en del erfaring med, men emnet er også enormt. Min foretrukne læsning er, at jeg har købt et .dk domæne og sat posten op der – i mit tilfælde til en Gmail adresse, fordi brugerfladen og integration til telefon/tablet er nem at bruge.

    Hvis du vil have samme praktiske opsætning uden Gmail, skal du manuelt opsætte postforbindelsen på dine forskellige enheder, så de viser posten på dit domæne (f.eks. fornavnmellemnavnefternavn.dk). Ved at bruge IMAP sikrer du, at posten altid er synkroniseret mellem alle enheder.

    Der er også mulighed for at købe .dk adresser på eksisterende domæner, f.eks. netmail.dk (se skærmskud). De giver et par GB gratis, og når det er brugt op af vedhæftede filer, køber man mere lagerplads.

    Så der er et ret bredt udvalg af muligheder, og det ville føre lige vidt nok at vejlede til et bestemt produkt. Jeg vil også foreslå at forhøre dig hos din internetudbyder, de kunne have en løsning.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.