e-mail fra Ashampoo

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
Peer Plym
Medlem

Hvordan afmelder man e-mail/nyhedsbreve fra Ashampoo. Jeg har søgt hjælp fra andre brugere af spørg os, men har ikke fået noget brugbart svar. Jeg ved spørgsmålet en gang har været taget op i bladets spørg os, men kan ikke huske hvornår og i hvilket nummer/år. Kan Komputer for alle mon hjælpe mig af med mit problem.

Venlig hilsen

Peer

Deres ‘nyhedsbreve’ (reklamer) er en irriterende pris for deres gratis programmer, og afmeldingen er til tider problematisk. Der er faktisk et link forneden til afmelding, men det virker ikke altid – se første skærmskud.

I stedet skal du logge ind hos Ashampoo, og under MyAshampoo / Settings kan du afmelde nyhedsbrevene – se andet og tredje skærmskud.

Der kan så komme et nyhedsbrev igennem alligevel indenfor det første døgns tid, det er normalt, og skyldes at adresselisten typisk trækkes ud af databasen et døgns tid før nyhedsbrevet faktisk går afsted.

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.