Efter fjernelse af live mail, virker Outluk Express ikke rigtigt

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
Lillie
Medlem

Hej, da jeg fik blad nr. 8, blev jeg glad, der blev det vist hvordan jeg kunne fjerne Windows Live Mail, som jeg fik installeret ved en fejl. Mit problem er, at nu da jeg har fået fjernet Windows Live Mail, kan jeg ikke læse mine gemte E-mail, de ligger på PC-en, da jeg tit skal bruge en af dem og der er mange, jeg bruger XP og Outluk Express, ligemeget vilket program jeg prøver at åbne en mail med, så kommer der bare volapyk ud på siden, så mit spørgsmål er, hvordan får jeg mine E-mails tilbage igen, så jeg kan læse dem, håber at der er en der kan hjælpe, på forhånd tak.

Her kunne det være godt at have flere detaljer med. Jeg går ud fra, at Outlook Express som sådan stadig fungerer – men er dens arkiv af gammel post blevet utilgængeligt?

Der findes forskellige programmer til at læse post fra Outlook Express og mange andre postprogrammer. Et af de enkle og fornuftige er dette shareware-program, som du kan hente i en gratis prøveudgave her:

http://www.mailnavigator.com/mailnavigator.html

Lad gerne høre, om det løser problemet, eller om du har brug for at vi ser nærmere på det.

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.