Er der en der har de vise sten

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
k.kristiansen575042
Abonnent

Er der hjælp at hente med hensyn til manglende levering af email, til gmail modtagere.

Når jeg sender mail fra Outlook 2007 får jeg følgende tilbagemelding med en fejlmeddelelse der siger at.

host gmail-smtp-in.1.google.com[173.194.67.27] said: 550 5.7.1 Unauthenticated email is not accepted from this domain. j56si382760wen.3 (in replay to end of DATA command)

Hvad mon der er sket her?

Det er et mystisk domænenavn, problemet ligger sikkert der.

Mon dine email indstillinger eller din computer har dette (ikke-mulige) domænenavn sat op? Det bør rettes til det domæne (f.eks. tdc.dk), du faktisk sidder på.

Meddelelsen kommer fra et system til at sikre internettet mod falske e-mails.

Flere detaljer fra fejlmeldingen kan være nyttigt for at få ram på problemet.

Det ser ud til at domænet (fullrate.dk) har været brugt af spammere, og derfor er udsat for strengere krav til ægthed end normalt. 

Men det kræver adgang til serverens logfiler at fastslå det med sikkerhed. Jeg vil foreslå at du kontakter Fullrate (med alle detaljerne) og beder dem undersøge den præcise årsag til at posten ikke når frem.

Jeg kan med min bedste vilje ikke se at der er noget galt i opsætningen af min mail, og jeg har jo også tidligere kunnet maile til gmail modtagere. Men jeg prøver at vedhæfte den fulde fejlmeddelelse, for derigennem at prøve at se om det kan kaste lys over problemet.

Mvh. Kaj Kristiansen

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.