Flere forskellige e-mails til samme pc

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 11 måneder siden.
Oprettet af
niller1
Medlem

Hej Gruppe. Jeg har skiftet udbyder til TDC, og så ville jeg høre om nogle i gruppen kan hjælpe mig? Når der kommer post til os er det den som åbner sin post først som får alle mails, selvom jeg kan se at en af de andre adresser står i mailen. Tidligere havde jeg Telenor og der var det ikke noget problem.

Håber i forstår.

mvh. Niller

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Ja men det burde egentligt være ‘lige til’, hvis jeg ellers har forstået dit spørgsmål rigtigt – du må ind i opsætningen af din mailkonto og sørge for at der er et flueben ud for en linie der sikkert hedder noget med ‘gem en kopi af meddelsen på serveren’ – dette skal gøres for alle mailkonti på pc’en som alle skal have adgang til

    Det kan være lidt forskelligt hvor du finder denne linie afhængig af hvilket mailprogram du bruger – hvis du ikke selv finder den må du lige oplyse dette for en mere præcis hjælp….


    niller1
    Medlem

      Hej Jan.

      Dit svar virker tildels, men jeg/vi får stadigvæk nu begge de samme mails, hvor jeg mener at den mail til mig ikke skal dukke op på sønnens pc og omvendt, han kunne jo få noget som ikke kommer mig ved…..og igen omvendt.

      Håber du forstår mit “problem”

      Niller

       

      jan larsen
      jan larsen
      Supporter

        Hej Niller

        Nu blev jeg ikke helt klar over hvilket program du anvender til at modtage mails, eller om du bruger en webbaseret (hotmail/Gmail)  men som jeg forstår det må du have det samme program på både din og din søns pc. hvis det er sådan fat at du bruger et ‘alm’ mailprogram som f.eks. Outlook eller tilsvarende er det jo ikke nødvendigt at have alle mailkonti opsat på samtlige pc’er og så er det vel egentlig bare at slette din konto på sønnens pc – så får han jo ikke mere dine mails – og vice versa…

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.