Flytning(eksport) af Outlook adressekartotek

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 12 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
Anton
Medlem

Jeg har en PC med XP og Outlook mail program, og vil gerne vide, hvordan jeg får mit Outlook flyttet til en Bærbar(lige anskaffet) med Windows 7 samt ligeledes Office pakken med bl. andet Outlook. Helst præsis hvordan jeg eksporterer, f.eks. først til mit skrivebord og herfra til min bærbare ? og hvordan får jeg den nye bærbare med Outlook til at blive samme mailprogram, som jeg har på den anden ? Jeg vil gerne have samme mail adresse på begge komputere ?

Med venlig hilsen

Erik Antonsen, Nykøbing Sjælland

Det vil føre for vidt at vise alle trin her, men her kommer hovedpunkterne:

1) Eksportér adresserne fra Outlook til et regneark.

2) Flyt regnearkfilen over på den bærbare og brug Import-funktionen der.

Det vil bringe kontakterne på plads.

Der er flere måder at holde to Outlook-installationer synkroniseret. Den enkleste er at lade al post ligge på serveren, så du tilgår dem ligeligt fra de to computere. Det er naturligvis afhængigt af, at du altid er på internettet, også med den bærbare. Det er en kompliceret sag, som bedst behandles i en ny sag her i forum. Hvis du spørger igen, vil det være nyttigt at have flere detaljer om Outlook-versioner, internetudbyder og postsystem.

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.