flytte mapper fra Winmail til Windows Live Mail

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
bodila
Medlem

jeg har fået en ny Pc med Windows 7, og Windows Live Mail, den gamle PC har windows Vista og winmail.

Jeg har lavet en “Windows let overførsel” af mine indstillinger og data, og jeg har læst at winmail og Windows Live Mail fungerer sammen, men der er ikke overført mapper fra min Winmail, kun mine mapper fra Gmaul er overført.

Så har jeg prøvet med eksporter og importer i mailprogrammerne, men programmet fejlmelder at det mislykkedes pga. for stor mængde eller fejl i mailprogrammet, der blev kun overført ca. 30 kb. jeg prøvede at overføre en enkelt mappe men det lykkedes heller ikke. så lavede jeg diskoprydning, men også uden held. hvordan kan jeg få flyttet mailmapperne?

 

hilsen bodila

Tao
Tao
Supporter

    På din computer med Windows Vista skal du starte Windows Mail, trykke på Filer og vælge Eksporter. Du skal eksportere til en tom mappe og derefter flytte denne til din nye pc med Windows 7.

    Her åbner du Windows Live Mail og gør følgende:

    1) Tryk på Filer og bagefter Importer meddelelser.
    2) Vælg Windows Mail og tryk på Næste.
    3) Tryk på Gennemse og naviger frem til mappen fra din gamle pc.
    4) Marker den, tryk på OK og derefter Næste.
    5) Vælg Alle mapper og tryk på Næste.
    6) Tryk på Afslut.


    bodila
    Medlem

      Det fungerede fint denne gang, men jeg havde lidt svært ved at finde placeringspunktet, som var under lagermapper, importerede mapper og lokale mapper.  er det rigtigt at der står at disse ikke ligger på serveren, men på min egen harddisk, når det er windows live mail? ved Windows live mail går jeg ud fra at der ikke kan ske noget med mine mails, da de ligger på serveren, og jeg derfor ikke skal tage backup af dem.  men hvis lagermapperne  ligger på harddisken, bliver der vel taget backup sammen med den normale backup af harddisken?

       

      bodila

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.