Formattering

Ikke løst
Dette emne indeholder 4 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år siden.
Oprettet af
missetusalem
Abonnent

Hvordan kopier man en formatteret tekst med fx farver, fonte, kursiver mv, fra et tilfældigt tekstbaseret program over i ‘Windows Live Mail’ så denne formattering bevares?

Når du opretter en ny mail i WLM skal du sørge for at den er i HTML- eller RTF-format. Så kan du indsætte formatteret tekst direkte i mailen.


missetusalem
Abonnent

    Kære Henrik!

    Du tager måske fejl. Bruger man Wordpad i HTML-mode og formatterer teksten, forsvinder formatteringen. Et eksempel er lige ved hånden. Den tekst KfA modtog var befriet for alle formater, undtagen kursiv. Farver og fed skrift var væk. Har du en nærmere forklaring?

    Og mens vi er ved problemer med relation til email, hvordan “embedder” man et billede midt i teksten? (Ikke vedhæftet billede).

    Endelig: hvordan får man stavekontrol aktiveret i WLM?

    Tak for indsatsen, indtil nu, håber du er klar til endnu en runde, Henrik.

    Venlig hilsen

    Tommy

     

    OK, jeg har det – RTF-understøttelse er fjernet fra den seneste udgave af WLM, derfor forsvinder formatteringen, når du kopierer fra WordPad.

    I vedlagte skærmskud har jeg kopieret fra LibreOffice, der bruger HTML-format til Udklipsholder. Det fungerer – du skal bruge dette eller en anden tekstbehandling, der sender klippene til Udklipsholder i HTML-format. 

    Jeg vedlægger et eksempel på kopiering fra LíbreOffice. Kopiering fra WordPad fungerer ikke, det gør kopiering fra AbiWord i øvrigt heller ikke.


    klaushp42
    Registreret bruger

      Hej

      I wlm kan du indsætte foto sådan i værktøjslinien  indsæt -enkelt foto så vælge det billed du vil indsætte.

      Der er ingen stavekontrol i wlm læs det link 

      http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/e-mail/dansk-stavekontrol-i-windows-live-m

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.