fra Outlook Expres til Outlook

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
niels jakobsen-969f3a8584
Registreret bruger

Jeg har to mail add på en adsl forbindelse til to personer, i Outlook Express kan fravælge den mail add man ikke skal have under Funktioner, meddelelsesregler, post, i vælg betingelserne for reglen afkrydses ,Hvor linien til indeholder personer, og længere nede ,hent den ikke fra serveren, derefter beskrives reglen, her skriver man den mail add man ikke skal have posten fra. Kan man lave samme funktion i Outlook 2003, og hvis ja hvordan ?

Kan Outlook Expres bruges i Windovs 7 ?

 

 

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Til det sidste først – nej Outlook Express virker ikke med Win7. OE fungerer kun med xp, men der findes et gratis alternativ til win7 som hedder Windows Live Mail som i brugerfladen minder en del om OE. WLM kan hentes på microsoft’s hjemmeside her: http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other – det er en del af en større programpakke, men man kan sagtens downloade enkelte dele af pakken.

    Du kan sikkert oprette samme regel i outlook 2003, men måske bare på en anden måde. Jeg har desværre ikke en 2003 tilgængelig, men i den nyere udgave 2007 kan man højreklikke på en given mail og derved få adgang til at oprette regler en masse.


    niels jakobsen-969f3a8584
    Registreret bruger

      hej Jan jeg valgte Vindovs live og det virker fint.

      Hilsen Niels:)

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.