fra Windows Live mail til Outlook

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 13 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
tage andersen 7d724539
Abonnent

Hej

Jeg bruger i øjeblikket Windows Live mail men overvejer at skifte til Microsoft Outlook.Kan det lade sig gøre således at jeg beholder min nuværende e-mailadresse?Fungerer det sammen med Windows 7  64 bit?.Kan jeg  købe outlook som opgradering til office 2007 som jeg har installeret i forvejen?eller skal jeg købe hele officepakken igen og hvis, hvad er så den bedst anbefalede, 2007 eller 2010 versionen?.

Hilsen

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hej Tage

    Den snupper vi én ting ad gangen og måske ikke i kronologisk rækkefølge.

    Din e-mail adresse har ikke noget med programmet at gøre så mht den er det ligegyldigt om du bruger Live Mail eller Outlook – eller et hvilket som helst andet mailprogram for den sags skyld.

    Og ja – Outlook fungerer fint med win7 64bit.

    Meen, man kan ikke købe Outlook som upgradering til officepakken – der skal en helt ny pakke til, hvilket jo er ærgerligt når nu du har en dyr officepakke i forvejen, men der er altså ingen vej udenom!!

    Om du så vil bruge 2007 eller 2010 må vel være et temperamentsspørgsmål men du kan jo altid gå ud fra at den nyeste er den bedste – selv der jo nok vil være mange funktioner i den nye som du nok aldrig vil få brug – sådan er der jo så meget og 2007’eren opfylder langt de flestes krav mange gange – omvendt ville jeg nok selv købe den nye hvis det nu skulle være. Bare for at få det nyeste når nu prisen er næsten den samme….

    Hej Jan

    Tusind tak for svaret,jeg må have pungen op af lommen og inverstere i en ny officepakke.

    Hilsen

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.