G-mail fungerer ikke

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 2 år, 4 måneder siden.
Oprettet af
gurliruby
Abonnent

På vores stationære computer har vi Windows 10 og G-mail i Outlook, men mailen fungerer ikke længere (der er ingen problemer på iPad og iPhone med samme mailadresse).  Når vi forsøger at åbne mailen kommer der to dialogbokse:

1. IMAP serveren advarer dig om følgende: Application-specific password required.

https://support.google.com/accounts/answer/185833 (Failure)

2. Angiv brugernavn og adgangskode til  følgende server. smtp.gmail.com

Vi har angivet både brugernavn og adgangskode nærmest utallige gange, men kommer ikke videre. Jeg har også forsøgt at reparere kontoen under Kontoindstillinger, uden resultat.

Med håb om hjælp fra Forum. Mvh.

 

tips
tips
Registreret bruger

    Det er meget vigtig at vi finder frem til hvilken udgave din Outlook er ????????? hvis at der er offices 2010 er den jo total forældet, og jeg må anbefale at i fjerner offices og Outlook 2010 hurtigst mulig da den ikke er blevet opdateret gennem længerer tid og dermed kan Outlook jo ikke fungerer korrekt længerer.Men der er jo en udmærket løsning som er meget økonomisk og jo også en rigtig god kvalitet, ja prøv gratis eMClient e-mail program, som er på dansk og som mange andrer ikke vil have andet når at de først har lært den og kende, ja klik på link og se nærmerer,

    eM Client | The Best Email Client for Windows and Mac

    Men måske at i bedrer kan have med at gører omkring e-mail programmet gratis Thunderbird, som også er en rigtig god kvalitet, ja klik på link og læs nærmer.

    Thunderbird — Mail gjort nemmere. — Thunderbird

    Men offices fra Microsoft koster jo en hel lille bondegård, og så kun en licens til en computer, ja der er office 8 fra ashampoo jo en yderst rimelig pris for installation i 5 computer, kan sansynligvis fås til ca. 300,00 kr på tilbud, med lidt held, og kvaliteten fra Ashampoo er rigtig god, jeg har ca. 6 forskellige programmer fra Ashampoo og kvaliteten er helt i top, bla. Recordify og Hackcheck og Office 8 og Ashampoo Windows 11 Compatibilyti osv. ja prøv og klik på link og læs nærmerer om offices 8

    Ashampoo® Office 8 – Det helt kompatible alternativ til Office

    Når at i er på hjemmesiden hos offices 8 ja så kør barer pilen op mod højerer hjørne som om i vil lukke for hjemmesiden et par gange, ja så kommer der lige et godt tilbud før at i smutter……………..Men se feks. skærmskud omkring  Recordify

    tips
    tips
    Registreret bruger
      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Outlook-profiler er kendt for at være sårbare. Jeg vil foreslå at slette hele kontoens indstillinger, og derefter sætte dem op fra bunden. I vil sikkert få brug for at lave en app-specifikt adgangskode, jfr. dette:

        https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.