genvejstast til Emailadresse

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 12 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
carlotto larsen237469
Abonnent

Hvordan opretter jeg en genvejstast til brug, når jeg skal indsætte min Email adresse?

jan larsen
jan larsen
Supporter

    det ville være rart at få at vide hvor og hvordan du har brug for denne funktion – er det hvis du f.eks. skriver et brev og vil indsætte din mailadresse eller er det ifm indtasning i formularer på hjemmesider ?

    Hvis det er det første kan du oprette en genvejstast (eller kombination) i funktionen autokorrektur som så automatisk vil ændre den valgte tastekombination til f.eks. din mailadresse.

    Hvis det andet er tilfældet kan du bede din browser om af gemme indtastninger i formularer og så vil f.eks. din mailadresse poppe op efter du taster første eller andet bogstav.

    Giv lidt flere oplysninger og gerne med programversioner m.m.

    Det er når jeg skal oplyse min mail adresse f. eks. ved en handel på nettet og tilsvarende.

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Så er det nok fordi autofuldførelse er slået fra i din browser, som jeg vil antage er Internet Explorer – sandsynligvis version 9.

      Du skal klikke på tandhjulet øverst til højre og vælge ‘internetindstillinger’ –> fanebladet ‘indhold’ –> sektionen ‘autofuldførelse’ –> ‘indstillinger’ – her skal der være flueben ud for ‘formularer’ og ‘brugernavne og adgangskoder i formularer’

      Næste gang du nu skriver i en formular sker der ingen ændring, men det gør der næste gang igen hvor ie nu husker forrige indtastninger.

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.