Gmail contra hotmail

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 10 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
hanne kallestrup822178
Abonnent

Jeg har en gmailadresse som foretrukken. Derudover har jeg en hotmailadresse. Alle mine mails går ind på hotmailboksen som så bliver fuld, hvilket jeg ikke altid er obs på. I min gmailboks står at jeg kun bruger 0,04 GB af de 15 GB jeg har til rådighed, så jeg tror jo at alt er ok indtil nogen fortæller at min mailboks er fuld. Hvordan kan jeg adskille de to mailbokse så alt der skal til gmail, kommer der og alt der skal til hotmail kommer der.

I min hotmail ligger gmailen i venstre side under hotmailen.

En anden ting : jeg har lige fået geninstalleret min pc, og efter det får jeg en forfærdelig masse spam. Det har jeg ikke fået før, men nu kan jeg både modtage ipads, mobiltelefoner, cykler, gavekort, ja, you name it. Hvor kunne jeg da blive rig hvis jeg ikke bare slettede det som spam, de kommer jo også i spammappen.

 Er der nogen, der kan fortælle mig hvorfor der er blevet åbnet for så meget ? 🙂

Først må jeg bede dig uddybe lidt, for som udgangspunkt er der ingen forbindelse mellem Gmail og Hotmail konti. Er situationen at du bruger et postprogram (hvilket?) til at læse post fra begge konti?

Det lyder som om du havde et godt spamfilter i din pc før hovedoprydningen.

En mulig løsning på begge problemer er at videresende al post fra Hotmail til Gmail uden at opbevare den på Hotmail. Så udnytter du den store kapacitet i Gmail – og samtidig det ganske effektive spamfilter, der er indbygget i Gmail. 

Men giv gerne flere detaljer, der ikke helt klart, hvordan din post er sat op.

Jeg skal gøre det så godt, jeg kan :

Jeg går på gmail via skrivebordet, så langt så godt for det er den, jeg bruger normalt.

Min hotmail ligger som ikon på adresselinien, og når jeg går ind på den, så ligger indbakke, uønsket mail, kladder, sendt, slettet o.s.v jo i venstre side og under den ligger min gmail som er gjort fed og under den nogle mapper som jeg har i gmail.

Jeg sletter løbende mails i gmail(via skrivebord) men går jeg på hotmail er de ikke slettet der, dvs at jeg skal huske at slette to steder. Og selv om gmailen er stor, så risikerer jeg at folk ikke kan aflevere mails til mig, det var faktisk den måde jeg fandt ud af at jeg har et problem.

Jeg må på en eller anden måde have fået koblet de to mails sammen, hvordan ved jeg ikke og jeg kan ikke finde noget, jeg synes kan bruges, i indstillinger.

Jeg er ikke helt klar over hvad du mener med postprogram, undskyld min dumhed 🙂

Og du har nok ret i at jeg har haft et godt spamfilter. Min mand er ansat i det offentlige og har hjemmepc og så har jeg jo så en linie dertil, men jeg forstår så ikke at det ikke er det samme selv om min pc er blevet geninstalleret og bliver koblet på det samme igen. Og det er faktisk min gmail der modtager alle de spammeddelelser selv om du fortæller at der er et godt spamfilter på den.. 

Min søster mener hun blev spurgt om de skulle kobles sammen, men hun husker ikke hvor.

Håber dette er uddybende nok.   Hanne

Aha, det belyser sagen:

Du har et postprogram, sikkert Windows Live Mail, der både henter fra Hotmail og Gmail. Og når det henter fra Gmail, kommer al post med – også spam, som ellers er lagt til side i mappen Spam, hvis du læser det direkte i Gmail.

Og med postprogram mener jeg et program, der kører direkte på computeren, i modsætning til Gmail, der kører i din browser. Det henter al posten hjem til din computer, permanent – så når du sletter et brev i Gmail, fører det ikke til ændring i de e-mails, der allerede er hentet til computeren.

Selvom Gmail er stor, er det værd at se efter, om postkassen skulle være fyldt op. Det gør du under konto, jeg vedlægger et skærmskud.

Postprogrammet (Hotmail) har på et tidspunkt fået adgang til din Gmail, hvilket kan være praktisk – men i dit tilfælde volder det kvaler. Det kan løses på to måder:

1) Fjern adgangen fra postprogrammet til Gmail. Det sker i programmets kontoindstillinger, detaljerne afhænger af, hvilket program det er.

2) Alternativt kan du også læse og besvare Hotmail direkte i browseren, i stil med hvad du allerede gør med Gmail. Så vil de to konti fungere helt uafhængigt. Det gør du ved at logge ind på en internetside, fx Outlook.dk.

Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.