Hotmail

Ikke løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  lakru1949 12 år, 6 måneder siden.
Oprettet af
bwaldhauer
Medlem

Jeg bruger emailprogram msn hotmail. Mit problem ligger i at jeg i nogle måneder nu kan se i min indbakke at den har sendt email afsted til forskellige kontaktpersoner i mit kartotek, hvor der så kommer en besked tilbage der hedder delivery failure. Kan samtidig se i min udbakke der ligger afsendt emails 4 -5 stk til email adresser jeg slet ikke kender. Så i bund og grund. Den sender mails ud med noget mærkelig tekst og et link til forskellige hjemmesider. Hvordan slipper jeg af med det her problem går ud fra det en form for spam el. lign. kan man på nogen måde køre en form for cleaner i msn eller hvad gør jeg smartest?

Håber virkelig på Jeres hjælp da det er rimelig irriterende at åbne sin mail og der bare ligger 50 af de samme mails og fylder

Mvh

Brian


lakru1949
Medlem

    Jeg har det samme problem.

    Håber at få HJÆLP.

    mvh.

    Laust

    Henning Rasmussen
    Henning Rasmussen
    Komputer for alle

      Det lyder til at hackere har fået adgang til jeres mailkonto og bruger dem til at udsende spam. Jeg vil anbefale at I straks går ind på Hotmail/Windows Live hjemmesiden og ændrer jeres kode til Hotmail. Gerne til en kode, som består af en blanding af tal og store og små bogstaver – og med mindst 8 tegn.

      Derefter skal I huske at indtaste den nye kode under kontoindstillinger i mailprogrammet på pc’en.

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.