Hvordan får jeg gmail som standard E-mail

Løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Tao Tao 8 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
villyand
Registreret bruger

Mit Windows 10 er en opgradering fra windows 8. Jeg havde tidligere Windows live mail som standard E-mail program, men bruger ikke live mail mere men udelukkende gmail. Hvordan ændrer jeg standard E-mail program til gmail. Opskriften i bladet nr 15/2015 kan ikke bruges, da mit gmail program ikke har de samme ikoner i højre hjørne øverst.

Tao
Tao
Supporter

    Hej Villy, 

    Hvis du ønsker, kan du stadig bruge Windows Live Mail i Windows 10. Du skal blot hente programmet her: http://windows.microsoft.com/da-dk/windows-live/essentials

    Hvis du ønsker at foretage skiftet til Mail-appen i Windows 10 (som er rigtig udemærket), så skal du blot åbne appen ved at trykke på Windowstasten og S og dernæst skriver Mail. Det øverste match er appen.

    I selve appen skal du trykke på på det lille tandhjul nederst til venstre (ved siden af ikoner af en kalender og en smiley). I vinduet Indstillinger skal du trykke på Konti. Her kan du se hvilke konti, der allerede er tilføjet i appen. Tryk på Tilføj konto og vælg Google i vinduet Vælg en konto, der lige er åbnet.

    Dette vindue opretter nu forbindelse til internettet, hvor du skal angive dine login-oplysninger for din Gmail-konto, som du sædvanligvis gør det når du logger på Gmail i en browser. Følg guiden og Gmail tilføjes nu til appen.

    Jeg beklager i øvrigt, at vejledningen i bladet ikke stemmer overens med hvordan appen ser ud. Det skyldes at der er et tidsrum mellem vejledningen produceres til den trykkes og distribueres. Denne årsag forårsager i kombination med, at Microsoft har skruet op for opdateringstempoet af sine apps, at der er en uoverensstemmelse mellem magasin og virkelighed.

    Dette er naturligvis virkelig ærgerligt og jeg bringer det videre til rette vedkommende.

    God fornøjelse med appen!

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.