Ikke tilknyttet et e-mail program

Ikke løst
Dette emne indeholder 5 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 3 måneder siden.
Oprettet af
Freddy R.Pedersen
Medlem

Når jeg vil sende et billede i Windows 8 på “e-mail” fra f.eks. “Stifinder” og vil sende det med “Windows billedfremviser”, (så jeg selv kan bestemme størelser på billedet),  det samme sker på “Picasa 3” når jeg vil bruge et af de to mugligheder = “Brug mit standard e-mail program” for jeg beskeden : Der er ikke tilknyttet et e-mail program, der kan udfører den ønskede handling. Installer et e-mail-program, eller opret en tilknytning i Kontrolpanelet – Standardprogrammer, hvis der allerede er installeret et. Hvordan får jeg det til at virke ?  Jeg har installeret Gmail på Windows 8   

 

 

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Har du brugt Windows 8 Mail til at forbinde til din Gmail-konto?

    Brug Gmail med Windows 8 Mail:
    1. Åbn Mail fra startskærmen.
    2. Klik på Google under Tilføj dine mailkonti til venstre.
    3. Indtast mailadresse og password. Vælg eventuelt Inkluder dine Google-kontakter og -kalendere.
    4. Tryk Opret forbindelse.

    Sæt Mail som standard:
    1. Tryk Windowstast+X og vælg Kontrolpanel.
    2. Klik Programmer og vælg Angiv dine standardprogrammer.
    3. Marker Mail i kolonnen til venstre og tryk Benyt dette program som standard.
    4. Tryk OK.

    Tao
    Tao
    Supporter

      Hej Freddy R. Pedersen,

      For at angive et mailprogram til standard skal du føre musen helt ned i venstre hjørne, højreklikke og derefter trykke på Kontrolpanel. Her trykker du på overskriften Standardprogrammer hvorefter du markerer det mailprogram du vil have som standard og vælger Benyt dette program som standard.

      Hvis dit problem (jf. tidligere spørgsmål) er, at du ikke har adgang til at sende store filer, så kan du benytte SkyDrive i stedet, da man her kan uploade 7 GB data og derefter dele noget af dette med andre, således at modtager kan se billederne online eller hente disse ned på egen pc. For at gøre dette skal du naturligvis have en SkyDrive-konto (dette kaldes også Microsoft-konto, Hotmail, Xbox LIVE), hvilken er helt gratis og hvis du ikke har en sådan kan jeg hjælpe dig med det.

      Følg samme anvisninger for at dele som beskrevet her: http://komputer.dk/forum/hjaelp-til-windows-og-programmer/e-mail/billeder-fra-start-flisen-i-win8
      Vælg dog blot SkyDrive og upload billedet. Gå derefter til http://www.SkyDrive.com og log ind. Højreklik på det billeder ud har uploadet og vælg Del. Du kan nu sende et link til bestemte folk og lade disse enten redigere eller kun se billederne.

      Held og lykke med det!

      Hej Christian og Tao

      Desværre får jeg stadig boxen op på skærmen med beskeden: Der er ikke tilknyttet et e-mail program, o.s.v. , efter jeg har fulgt jeres forslag.    Dog kan jeg ikke finde (punkt 2) i den første del af Christians forslag, og ved ikke hvordan Gmail er brugt i forbindelse med Windows 8 mail, da jeg ikke selv har foretaget det.

       På min gamle PC med XP, kan jeg markere et billed og sende det med e-mail og bestemme den størrelse jeg ønsker. Skal det ikke kunne lade sig gøre med Windows 8, eller skal jeg bruge andre genveje ?

      Jeg har ikke haft problemer med at sende store filer, og jeg har “SkyDrive” som jeg har anvendt, men jeg glæder mig til at se næste nr. af Komputer for alle, hvor der skulle være en gennemgang af SkyDrive.

      Med venlig hilsen Freddy Pedersen

      Christian Bugge
      Christian Bugge
      Registreret bruger

        Det kan være et kompatibilitetsproblem mellem Windows 8 og Picasa. Ifølge Google understøttes Picasa 3 ikke af Windows 8.

        Jeg vender tilbage når jeg har testet Picasas mail-integration i Windows 8.

        Hej Christian

        Jeg har fået løst problemet via. en supporter ved Korup-antennelaug, som overtog kontrollen over min Windows 8, og oprettede en ny Mozillas Thunderbird mail, som blev tilknyttet min “Korup-al” standard mail.

        Så nu kan jeg sende filer via Picasa3, stifinder og Windows billedfremviser, så jeg kan sende i en god størrelse i jpg fra 132 KB – 230 KB i str. 1024×768

        Venlig hilsen Freddy Pedersen                

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.