indbakke

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Henrik Ræder Clausen Henrik Ræder Clausen 11 år, 7 måneder siden.
Oprettet af
ruth h.
Abonnent

Jeg bruger xp- windows og outlook expres

Da jeg tændte min pc idag, var hele min indbakke tomt, der er tilknyttet 2 mail-adr. ? alt der andet, som sendte mail m.m er der, og jeg havde ca. 75 åbnet og uåbnet breve. + en del uåbnet som lå i spamfigther. Bruger spamfigther og diverce antivirus prog. og spayware fra jer. Hvor er alt pludselig blevet af, har kun en mail som lige er kommet. Har genstartet pcén flere gange, og alt andet virker perfekt. Har ikke åbnet nogle usikre mails eller lign.

Prøv at søge på harddisken og i papirkurven efter filer med endelsen .DBX, det er der, Outlook Express gemmer sine filer. Hvis Inbox.DBX er flyttet eller slettet, skal den gendannes til sin oprindelige placering. Du vil nok have en ny Inbox.DBX med den enlige mail, der er kommet siden uheldet.

Da din computer kører XP, gætter jeg på at den er nogle år gammel. Derfor vil jeg også anbefale at holde øje med dens helbred, f.eks. med dette program:

http://www.passmark.com/products/diskcheckup.htm


ruth h.
Abonnent

    Har skannet min pc og resultatet er her:

    Det er blevet observeret, at nogle drev, der hævder at støtte de Disk Self Test (DST) standarder ikke i virkeligheden støtter fuldt ud specifikationen. Nogle drev rapporterer fremskridt / status forkert. Din kilometertal kan variere.

    Min hardisk er 4 år. og har skannet den med et andet program, om fejl på hardisk og den fortæller den er ok. Den fil du omtaler hvor kan den lægge sig evt. når den ikke er i papirkurven.

    Klart nok om harddiskens helbred, der er ikke noget problem, og 4 år er ikke specielt meget. I sammenhængen er Disk Self Test ikke vigtigt. 

    Det væsentlige her er at søge efter .DBX-filerne. Brug Windows’ søgefunktion til det, så kan du tage en kop kaffe, mens computeren arbejder for dig. De kan principielt godt være havnet i papirkurven, så kig gerne også der.

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.