Kan ikke åbne windows live Mail

Løst
Dette emne indeholder 2 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 11 år, 9 måneder siden.
Oprettet af
css45
Medlem

Når jeg prøver at åbne WLM kommer følgende tekst:WLM kunne ikke starte programmet kunne ikke åbne meddelelseslageret i WLM.WLM kunne ikke finde meddelelses databasen. Hvis du har flyttet databasefilen til et nyt sted skal du klikke ok nulstille database stien til den nye placering eller klikke annuler for at fortsætte. Hvis der bliver fundet eksisterende medd.  vil de være tilgængelige under uafhængige konti 0x00000000.2 Jeg har prøvet at lave systemgendannelse ,men det har ikke hjulpet, har prøvet at downloade ny versinon af WLM jeg skal endvidere nævne at mine kontaktperson forsvandt ca. 2 uger før, hvor jeg fik en blank side. Hvad gør jeg ?

vh. Christian

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Hej Christian

    Fejlen opstår højst sandsynligt, fordi Windows Live Mail’s lokale database er beskadiget.

    Løsningen er at slette meddelelseslageret:

    1. Kilk på Start Menuen

    2. Kopier og indsæt følgende sti: %USERPROFILE%Local SettingsApplication DataMicrosoftWindows Live Mail

    3. Find filen Mail.MSMessageStore i listen, højre-klik, vælg slet og bekræft.

    Når du starter Windows Live Mail igen, vil den gendanne meddelelseslageret.

    De enkelte mails er gemt som eml-filer, og hvis de er ubeskadigede, går dine mails ikke tabt, når du sletter Mail.MSMessageStore-filen.

    Hvis du bruger en webbaseret mail-tjeneste (GMail, Yahoo!, Live), kan Windows Live Mail hente alle mails herfra. Bruger du en “gammeldags” POP3-mail (fx den din internetudbyder stiller til rådighed), kan du risikere at nogle af dine mails går tabt.


    css45
    Medlem

      Hej, er lige kommet hjem fra et par dages ferie og pc har ikke været åbnet i 3 dage. Da jeg tænder og prøver at åbne WLM gendanner den pludselig, dog stadig uden kontakter. mine mails er reddet, hos min udbyder. Men tak for svaret kan måske bruges en andengang.

      v.h.

       

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.