kan ikke sende E- mails

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  mille4171 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
komp46uter
Abonnent

Hejsa.

Jeg har et problem med mit E-mail program som er windows mail som jeg overgik til sammen med at jeg gik til vista home premium, det har til for nylig virket upåklagelig, men for et par måneder siden kunne jeg pludselig ikke sende mails men godt modtage, jeg kontaktede min udbyder som er dansk kabel tv, han kunne se at jeg har en fejl i mail programmet men  han kunne ikke hjælpe mig med problemet, dog sagde han at jeg kunne prøve at installere et andet e.mail program. Det er jeg dog ikke meget for så jeg prøvede at gendanne pc. til et senere tidspunkt og vupti mail virker igen. Men men det har kun hjulpet til det gik ned igen, har nu brugt gendannelse et par gange, hvad kan problemet være og kan i hjælpe mig?


mille4171
Abonnent

    Jeg ved ikke lige hvad dit problem skyldes, men jeg kan anbefale at Du bruger gmail fra google, som er gratis, og har masser af plads til lagering af mail, Du opretter bare en e-mail hos dem. Der står noget med ny bruger når Du kommer ind her http://www.gmail.com, og Du kan impoterer dit adressekartotek fra Windows mail.

    Christian Bugge
    Christian Bugge
    Registreret bruger

      Hvilken fejlmeddelelse får du, når du prøver at sende en mail?

      Hvilken internetudbyder har du?

       


      kurt nielsen-597dc185f6
      Registreret bruger

        Jeg har nogen gange oplevet det samme problem. Ved et tilfælde opdagede jeg at windows mail – i hvert fald i min udgave – ikke kan sende mails, hvis der ligger en mail der ikke kan sendes i udbakken. F.eks. hvis man besvarer en gruppemail med ’svar til alle’ og så en af mailadresserne ikke dur, så blever mailen ikke sendt, men bliver stille og roligt liggende i udbakken og man kan så ikke fremover sende andre mails ud i verden, hvilket selvsagt er til at få spat af – ikke før man får fjernet den ‘usendbare’ mail fra udbakken.

        Vh / Kurt

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.