Kan min pst fil findes ?

Ikke løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af jan larsen jan larsen 11 år, 10 måneder siden.
Oprettet af
Helle Thomsen
Medlem

Min gamle pc gik ned for nyligt, det var dog ikke harddisken, så den har jeg puttet i et hd kabinet for at hente diverse ting ud af den.

Alle dokumenter, billeder, og musik kører nu fint på den nye pc 

Jeg ville dog så gerne have mine mails med også, men når jeg søger på E: (som disken hedder når den er koblet til den nye pc) så kan jeg kun finde noget der minder om det jeg skal bruge – jeg får et ikon der ligner et dokument med office logo i hjørnet, der står, E:BrugereHelleAppDataLocalMicrosoftOutlook – ud for type står der, Microsoft Office Outlook Personal Folder, jeg kan se, at det fylder 131 mb, og at sidste ændring var den 2/7 som er den dag jeg sidst var inde på min gamle mail, jeg har ledt alle mulige og umulige steder på harddisken i håb om at finde selve filen men uden held desværre, så nu er mit spørgsmål er filen måske tabt ?

på forhånd tak –  Helle

jan larsen
jan larsen
Supporter

    Hvilken windows brugte du på din gamle pc – jeg går ud fra at windows på din nye pc er win7 – der er forskel på hvor de forskellige udgaver af windows gemmer disse filer og måske ligger probelemet her. Det vil også være rart at vide om du stadig bruger Outlook og gerne hvilken version!?

    Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan du søger – bruger du søgefunktionen eller er det ‘hardcore’ gennemsyn af harddisken?

    Uanset hvad skal dine gamle .pst filer stadig ligge på harddisken og stien du angiver passer fint med win7, men hvis de er gemt under f.eks. xp skal stien hedde: E:Documents and SettingsAKTUEL BRUGERApplication DataMicrosoftOutlook

    Hej Jeg har win 7 på den nye og vista på den gamle, outlook 2007 på begge.

    jeg har dog ved hjælp fra min bror fået dem overført, han foreslog at jeg skulle bede om at få vist skjulet filer, der så den stadig sådan ud, og så kom jeg i tanke om han havde sagt at man ikke havde direkte adgang til filen, så jeg prøvede at kopiere den til mit c-drev og så importere, dette lykkedes, jeg har dog to sæt indbakke mv nu, kan jeg bare slette det ene sæt når jeg har fået ryddet op i både de gamle og nye mails ? (har jo fået mails på den nyinstallerede outloot i de dage der er gået mellem den gamle og nye pc)

    pfh tak mvh Helle

     

    jan larsen
    jan larsen
    Supporter

      Jamen så er alt jo i skønneste orden – og det er jo det vigtigste…

      Husk at give brormand en krammmer…

      Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.