Kontaktpersoner væk i Gmail

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af Tao Tao 11 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
perh775093
Abonnent

En bekendts pc med Vista og Gmail er brudt ned. Når vi åbner hans Gmail på en frisk pc er kontaktpersonerne væk. Jeg har udtaget harddisken, der er ok, og kopieret data til usb-nøgler. Heriblandt findes kontaktpersoner (men de ligner ikke eksporteret form). Kan vi bare kopiere dem til en “fremmed” pc eller kan vi importere dem. Kontaktpersonerne skal jo ikke blive på den fremmede pc eller dennes Gmail, men blive i min bekendtes Gmail. Mvh perh

 

Tao
Tao
Supporter

    Hej perh,

    Da Gmail er en webbaseret e-mailklient, burde kontaktpersoner pr. automatik gemmes online. Tjek derfor http://www.gmail.com og se om kontaktpersonerne eksisterer her.

    Hvilket program har din bekendte brugt til sin Gmail og i hvilket format ligger kontaktpersonerne på de udvundne data? Med disse informationer kan jeg sandsynligvis vejlede dig til at få importeret kontaktpersonerne igen.


    perh775093
    Abonnent

      Hej Tao.

      Tak for dit svar. Jeg troede, at min bekendte brugte Gmail som postsystem. Derfor gik jeg også ind i Gmail og “gendannede” kontaktpersoner. Dog uden resultat. Senere erfarede jeg, at han brugte Outlook Express for sin Gmail-adresse. Så det er jo forklaringen på, at personerne ikke fandtes i Gmail. Jeg er ikke p.t. klar over kontaktpersoners format på harddisken, men vi mødes mandag. Måske kan jeg eksportere og derefter importere dem i hans nye Gmail. Jeg prøver.

      Mvh Perh

      Tao
      Tao
      Supporter

        Hej perh,

        Når du har snakket med din ven, så skriv endelig, så vi kan få løst problemet helt. Eller måske har du fået løst problemet?

         

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.