Mail forsvinder uden varsel

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af HenrikClausen HenrikClausen 5 år, 8 måneder siden.
Oprettet af
poulerikravn218925
Registreret bruger

Hej I forbindelse med køb af ny PC måtte jeg desværre skifte til andet mailprogram – jeg valgte Thunderbird da det minder mest om mit gamle windowsprogram – men  med jævne mellemrum smides mine mail ud (nogen gange havner de i slettede mails og kan reddes) Pludselig slettes alle på nær de 5 ældste – jeg har prøvet windows eget mailprogram – med samme resultat. Problemet viser sig kun på mine Jubiimails og ikke på Gmails (har 2 mailadresser) Kan nogen i øvrigt svare mig på hvorfor bl.a. windows og google stopper gode velfungerende programmer f.eks. Picasa og outlook og erstatter dem med skodprogrammer ????

mvh

Poul Erik Ravn

 

HenrikClausen
HenrikClausen
Komputer for alle

    For at tage det sidste først:

    De store firmaers veje er uransagelige – men på den anden side kan man roligt gå ud fra, at der ligger økonomiske overvejelser bag hver eneste beslutning. Outlook Express var bygget på en gammeldags måde og havde sikkerhedsproblemer – her tøver jeg ikke med at anbefale mere moderne alternativer. Det indbyggede postprogram i Windows 10 vækker ikke begejstring, så er Thunderbird og eM Client bedre.

    Picasa ligner umiddelbart et mere alvorligt tab, men her er årsagen klar: Google finder det ikke meningsfuldt at have to forskellige fotoprogrammer, og vil have alle til at flytte til dette:

    https://photos.google.com/apps

    Jeg kender lidt til Picasa, men intet til Google Fotos. Det burde være en god afløser.

    Og så den forsvundne post… Først vil jeg høre til, hvilken version af Thunderbird, du bruger? Hvis du har slået automatiske opdateringer til, kan du også have sagt ja til at bruge beta-udgaver, der kan have ubehagelige bivirkninger. Den seneste stabile udgave er 52.9.1:

    https://www.thunderbird.net/en-US/thunderbird/52.9.1/releasenotes/


    poulerikravn218925
    Registreret bruger

      Hej Henrik.

      Jeg har fulgt dit råd og kører nu på 3. uge uden problemer, tusind tak for hjælpen.

      Ang. nedlæggelse af Picasa, det kan vel også være på grund af at Google ikke havde så

      nemt ved at snage i folks privatliv (fordi man er paranoid er det ikke ensbetydende

      med at de ikke er efter en =.o))

      mvh.

      Poul Erik Ravn

      HenrikClausen
      HenrikClausen
      Komputer for alle

        Selv tak 🙂

        Og muligheden for at Google kan indeksere hele dit liv er et emne, der nok diskuteres bedst andre steder end her. Gode folk som EFF arbejder på at beskytte os mod misbrug.

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.