Mailadresser i bcc

Ikke løst
Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Zipler 13 år, 2 måneder siden.
Oprettet af
lykkegren
Abonnent

Jeg skal sende flere mail i bcc til medlemmer af en grundejerforening….jeg har alle adresserne i en word og kopierer dem ind i live mail mail i bcc og skriver min egen mailadr øverst i feltet ud for  “til” ….jeg tilføjer så en fil i word som ikke fylder ret meget….alt det er ok …men når jeg så sender mailen vil den ikke sendes….der kommer denne meddelse: Meddelelsen kunne ikke sendes. Indstillingen for serveren til udgående e-mail [SMTP] skal muligvis konfigureres. Port: 25….
 Men der er ikke fejl på min windows live mail når jeg ellers sender. Hvad gør jeg hvis jeg når jeg skal sende mail til mange mennesker og de ikke hver især skal ha oplysninger om de forskellige mailadr.

jeg håber at få hjælp

Min mailudbyder er TDC … så måske er det rigtigt at det er for at hindre spam men alligevel er det utilfredsstillende når man skal sende mange mail til en pansionist forening og grundejere.

jeg har prøvet at sende mail til mange i min gmail og i bcc og mit eget i Til  …. det lykkes godt nok…..så jeg bliver nød til at gøre det på den måde …..men det er utilfredsstillende.

på forhånd tak 


Zipler
Medlem

    Der er begrænsninger i hvor mange du kan sende til af gangen, for at undgå man sender spam til mange muligvis er dette grunden.Dette kan være en begrænsning fra din mail udbyder.

    Det er desuden muligt at der skal være minds 1 email i “Til” før den vil sende.

    Mvh Michael

    Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.