Manglende post til outlook.dk

Løst
Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af Christian Bugge Christian Bugge 9 år, 5 måneder siden.
Oprettet af
MaB
Abonnent

Afsenderen  (smilepost.dk) får flg. retursvar: Meddelelsen nåede ikke frem til nogle eller alle de ønskede modtagere.  Emne: Meddelelse. Der kunne ikke leveres til flg. modtagere: .. @outlook.dk   503 Valid RCPT command must precede DATA –

Hvorfor kan vi ikke modtage post fra denne emailsender med en del vedhæftede filer?

På forhånd tak.

MB

 

 

Christian Bugge
Christian Bugge
Registreret bruger

    Der kan være mange årsager til netop den fejl. Hvis problemet kun opstår med mails til outlook.dk-adressen, kan det skyldes at modtageradressen indeholder ugyldige tegn, fx en apostrof.

    Kan du fortælle mig hvilket mailprogram/mailtjeneste, der bliver sendt fra?


    MaB
    Abonnent

       

       

       

       

      Hej! Tak for svar. Problemet ligger bl.a. i, at vi ikke kan modtage mails, som er afsendt via Bcc.. til mange. Problemet omfatter også hotmail.com, live.dk og mail.dk, når der bliver sendt til mere end 5 adresser (spam?). Vi kan modtage mails, der er sednt særskilt. Afsender foreslår, at vi opretter en anden mailadresse – fx gmail.com, som virker uden problemer.

      V.h.

      MB 

       

       

       


      Anonym

        Hej M.

        “Smilepost” minder mig om det Waoo startede med, og som jeg har haft en gang. Jeg standsede med at bruge det, fordi der var for meget bøvl med det, og nu har Waoo meddelt, at det jeg brugte bliver nedlagt pr. 31. december i år. Hvis det er det samme “Smilepost”, du har, skulle du måske lytte til det tidligere råd om at skifte.

        Venlig hilsen

        Steff

        Forummet 'E-MAIL' er lukket for nye emner og svar.